Haemme vakuutusmyyjää

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme. Haemme nyt Turun kohtaamispisteellemme kahta myynninnälkäistä

vakuutusmyyjää

Tehtävässäsi toimit Pohjantähden vakuutusmyyjänä sitoutuen tavoitteelliseen myyntityöhön ja asiakashankintaan. Kokemus vakuutusalalta on eduksi, mutta tärkeintä on oikeanlainen asenne ja motivaatio. Teet töitä tinkimättömällä asenteella, etkä pelkää tarttua puhelimeen. Tarjoamme sinulle perehdytyksen vakuutusalaan ja tuotteisiimme. Tavoitteemme yhdessä sinun kanssasi on, että vakuutusmyyjä tavoittaa 80 000 euron palkkiotason vuoden aikana.

Työ tapahtuu puhelimitse ja verkossa, mutta tarvittaessa tapaamme asiakkaitamme myös kasvokkain. Asiakkaitamme ovat kotitaloudet ja yritykset. Sinulla on mahdollisuus työskennellä joustavasti toimistolla, etänä tai asiakkaiden luona. Vakuutusmyyjänä toimit itsenäisenä yrittäjänä (esim. toiminimi). Tutustu Yrittäjämme-sivustolla tarkemmin siihen, mitä kumppanuuslupauksemme yrittäjillemme sisältää, tulevaisuuden suunnitelmiimme sekä alueellisiin yrittäjätiimeihimme ympäri Suomen.

Odotamme sinulta

  • näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä
  • halua sitoutua tavoitteelliseen myyntityöhön ja asiakashankintaan
  • tavoitteista motivoitumista ja valmiutta työskennellä niiden eteen
  • riskinottokykyä ja tavoitteellista otetta tekemiseen
  • suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle myös runsaasti potentiaalisia asiakkaita kontaktointiin sekä käytämme apunamme bookkareita, jotka tekevät puolestasi varauksia myyntitapaamisiin. Tukenasi myynnissä on franchising-yrittäjä sekä yli kymmenestä vakuutusmyyjästä koostuva alueellinen vakuutusmyyjien tiimi. Ihmisen kokoisessa vakuutusyhtiössä teemme joka päivä merkityksellistä työtä asiakkaidemme eteen. Tuloksekas myyntityö vaatii tavoitteellista ja kurinalaista työskentelyä, mutta me myös autamme sinut alkuun monin eri tavoin. Saat meiltä myytäväksesi valmiit tuotteet eli kattavan salkun erinomaisia ja kilpailukykyisiä vakuutustuotteita.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emil Cederkvist, p. 045 273 1505 tai Elina Hämäläinen, p. 045 237 1661. Soittelemme sinulle takaisin, ellemme ehdi heti vastata puheluusi.

Haethan tehtävään viimeistään 12.3.2023 mennessä urasivujemme kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoiveineen. Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisesti jo hakuaikana. Tehtävässä voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Valittavan henkilön luottotiedot tarkastetaan ja edellytämme vakuutusalaa koskevien säännösten mukaista hyvämaineisuutta. Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kuukautta valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo 125 vuotta
Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tule meille vakuutusmyyjäksi! Jussi ja Niklas kertovat, miksi se kannattaa.

 #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö