Haemme tietosuojavastaavaa lakipalveluihimme

Haluatko olla pienen vakuutusyhtiön suuri palanen? Nähdä konkreettisen kädenjälkesi 130-vuotiaan yrityksen tulevaisuuden askelissa? Liity joukkoomme:

Tietosuojavastaava

Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Toimenkuvaa voimme rakentaa vahvuuksiesi mukaan. Tarjoa meille rohkeasti osaamistasi!

Tietosuojavastaavana toimenkuvaasi kuuluu tietosuojaan liittyvien toimintatapojen suunnittelu, toteuttaminen ja valvominen, ohjeiden valmistelu ja ylläpito sekä kouluttaminen. Toimit organisaation erityisasiantuntijana tietosuojasääntelyyn liittyvissä kysymyksissä ja edistät hyvää henkilötietojen käsittelytapaa Pohjantähdessä. Valmistelet ja arvioit tietosuojaan liittyviä sopimuksia sekä autat asiantuntijoitamme täyttämään tietosuojavelvoitteet heidän päivittäisessä työssään. Huolehdit siitä, että asiakkaamme saavat asianmukaisen vastauksen heidän tietosuojaansa koskeviin kysymyksiinsä ja toimit yhteyshenkilönä viranomaisiin. Tietosuojavastaavan työssä menestyminen vaatii työkokemusta tietosuojasääntelyyn liittyen ja käytännön kokemusta tietosuojavelvoitteiden toteuttamisesta. Toimenkuvaan kuuluu myös muita juridisia tehtäviä kuten sopimusten parissa työskentelyä.

Olemme ihmisen kokoinen vakuutusyhtiö, jossa tiedetään, ettei elämä ole pelkkää työntekoa. Uudistumme ja uudistamme rohkeasti. Pienenä yhtiönä meidän on helppo olla ketterä ja reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Menestyt työyhteisössämme, jos sinulla on hyvät valmiudet johtaa omaa työtäsi ja ottaa haltuun laaja tehtäväkenttä itsenäisesti. Ympärilläsi on paljon tukea, ja työyhteisössämme onkin totuttu keskustelemaan. Teet yhteistyötä kaikkien toimintojemme kanssa, ja tarvitset näin ollen erinomaiset sosiaaliset taidot toimiaksesi saumattomasti eri tahojen kanssa. Toivomme sinulta proaktiivista otetta työhösi ja rohkeaa osallistumista yhtiömme liiketoiminnan kehittämiseen tietosuojan ja tietoturvan näkökulmasta.

Odotamme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • useamman vuoden työkokemusta tietosuojan parissa
  • erinomaista suomen kielen taitoa, englannin kielen taito katsotaan eduksi
  • oma-aloitteista ja reipasta työotetta
  • kykyä johtaa omaa työskentelyä
  • erinomaisia sosiaalisia taitoja
  • tietoturvaosaaminen katsotaan eduksi

Eduksesi luetaan sertifikaatein osoitettu osaaminen (esim. CIPP/E, CIPM tai CISSP, CISM).

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kompensaation työstä ja kattavat työsuhde-edut: mm. runsaasti mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, laaja työterveyshuolto sekä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa. Pohjantähdellä on Suomen aktiivisin työpaikka -tunnustus panostuksistamme henkilöstömme liikkumiseen. Pääkonttorimme sijaitsee Hämeenlinnassa. Sinulla on mahdollisuus pääkonttorilla työskentelyn lisäksi työskennellä myös muilla konttoreillamme tai tehdä etätyötä.

Lisätietoja antaa yhtiön lakimies Krista Rantala puh. 045 773 14 806 krista.rantala@pohjantahti.fi. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.

Voit hakea tehtävään jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 30.10.2023. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kuukauden ajan.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista kahdeksan Juhaa, seitsemän Joonasta ja yhdeksän Hannaa. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

 #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö