Haemme testausasiantuntijaa

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme. Rakennamme yhdessä Pohjantähden tulevaisuuden IT-ratkaisuja ja etsimme vahvistusta tiimiimme varmistamaan järjestelmiemme korkean laadun.

Testausasiantuntija

Sinun roolissasi vastaat IT-kehitysosaston teknisenä testausasiantuntijana toimimisesta. Suoritat ja dokumentoit usean eri järjestelmän testitapauksia sekä laajemmissa projekteissa että ketterässä pienkehityksessä. Testauksien toteuttamiseksi toimit erilaisten käyttöliittymien parissa, kutsut API-rajapintoja, poimit tietoja tietokannoista, tarkistat järjestelmälokeja sekä generoit itse tarvittavia testausdatoja. Työssäsi opit tuntemaan Pohjantähden monipuolisen järjestelmäkokonaisuuden ja pystyt myös toimimaan tukena liiketoiminnan hyväksymistestaajille. Järjestelmäkokonaisuuden osaamisen karttuessa osallistut myös muun muassa uusien testitapausten ja testikierrosten suunnitteluun.

Toivomme, että olet kiinnostunut myös testausautomaation toteuttamisesta ja olet kyvykäs ottamaan haltuun tulevaisuudessa esim. Robot Framework -teknologiat testitapausten automatisoimiseksi. Sinun ei tarvitse olla valmis Robot Framework -osaaja, vaan tarvittaessa hankimme sinulle soveltuvan koulutuksen, joita soveltamalla ja itsenäisesti oppimalla kasvat aihealueen asiantuntijaksi.

Odotamme sinulta

  • Käytännön kokemusta testaustyöstä tai järjestelmäkehityksestä
  • Soveltuvaa teknistä osaamista (Linux, SQL, scriptaus ym.) ja tietoteknistä koulutusta
  • Innokkuutta uuden oppimiseen ja hyvää järjestelmien omaksumistaitoa
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä järjestelmällistä dokumentointikykyä
  • Suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista osaamista

Hoidat tehtäviäsi oma-aloitteisesti ja itsenäisesti testaussuunnitelmien mukaisesti, mutta olet tiimipelaaja paitsi IT-tiimissä myös koko Pohjantähden työyhteisön osana. Toimipisteesi voi olla Hämeenlinnan lisäksi myös Tampere tai Helsinki. Paikkariippumattomassa Pohjantähdessä teemme työtä yhdessä ja erikseen, mutta suurin osa tiimistä työskentelee ainakin osan ajasta pääkonttorillamme Hämeenlinnassa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden keskittyä yhden toimialan ja organisaation järjestelmiin syvällisesti. Pääset hyödyntämään osaamistasi laajasti, kehittämään ja ylläpitämään ratkaisuja, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme. Yhtiössämme on vahva kehittymisen vaihe, joka antaa mahdollisuudet uusien ratkaisujen suunnittelulle ja toteutukselle. Pohjantähtiläiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Vastapainona vaativille työtehtäville toimimme yhdessä sovitusti: ihminen kohdataan ihmisenä, jokaisen työpanoksella on merkitystä, joustamme ja autamme toisiamme. Töissä saa, ja pitää olla hauskaa. Meillä saa tehdä, kokeilla ja epäonnistua, sillä uskomme onnistumisen syntyvän vain tekemällä. Meillä on kattavat henkilöstöedut, runsaasti mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, laaja työterveyshuolto sekä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tietohallintojohtaja Jukka Grönroos numerosta 040 674 0990. Parhaiten tavoitat Jukan ke 1.2.2023 klo 8-9, pe 3.2. klo 15-16 sekä to 9.2. klo 15-16. Soitan sinulle takaisin, mikäli en ehdi vastata puheluusi.

Haethan tehtävään viimeistään 12.2.2023 urasivujemme kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kuukautta valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo 125 vuotta.
Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

 #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö