Haemme sovelluskehittäjää

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme. Rakennamme yhdessä Pohjantähden tulevaisuuden moderneja ICT-ratkaisuja. Haluaisitko sinä olla automatisoimassa prosesseja, joilla turvataan ihmisten elämää joka päivä? Haluatko olla osa joukkoa, joka vapauttaa ihmisten työaikaa rutiineista merkityksellisiin asiakaskohtaamisiin?

Nyt etsimmekin joukkoomme sovelluskehittäjää

Tehtävässä pääset työskentelemään sekä testien automatisoinnin että eri yksiköiden robotiikkatoteutusten parissa toimien tiiviissä yhteistyössä mm. tuoteomistajien ja sovellusasiantuntijoiden kanssa. Ohjelmoit Robot Framework -toteutuksia automatisoiden aikaisemmin manuaalisesti tehtyjä testejä. Vastaat samalla Pohjantähden testausstrategian ja testaustyökalujen kehittämisestä sovelluskehityksen ja automaation tarpeisiin.

Hae tehtävää urasivuiltamme viimeistään 30.9.2022

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö