Haemme määräaikaista lakimiestä perhevapaan sijaiseksi

kaksi miestä antaa toisilleen ylävitosen työpöydän ääressä

Etsimme lakimiestä määräaikaiseen kahden vuoden perhevapaan sijaisuuteen ihmisen kokoiseen vakuutusyhtiöön.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi laaja-alaisesti liiketoiminnan tukena.

Kanssamme pääset kehittämään uudistuvaa Pohjantähteä, jossa sinua odottaa kiva porukka vakuutusalan ammattilaisia. Itsenäisestä tehtävästä huolimatta tukenasi on tiimi juridiikan osaajia, jossa sparrausta saa ja annetaan.

Tehtävässäsi hoidat laajasti erilaisia vakuuttamiseen ja korvaamiseen liittyviä lakiasioita ja autat liiketoimintaa onnistumaan. Työnkuvaasi kuuluu projekteissa avustaminen sekä sopimusten, vastineiden, ohjeiden ja kirjelmien laatiminen. Myös oikeudenkäyntien hoitaminen voi kuulua työtehtäviisi.

Tunnistat lain vaatimukset ja osaat soveltaa juridista asiantuntemustasi eri tilanteissa. Vastaat itsenäisesti toimeksiantojen toteutuksesta ja vastuullasi olevista asioista suunnittelun, tuloksen ja juridisen asiantuntemuksen osalta.

Sinulla on

  • osaamista ja työkokemusta lakiasioiden hoidosta
  • oikeustieteen maisterin tutkinto
  • hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
  • erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • itsenäinen ja tuloksekas työote.

Lisäksi eduksi on, mikäli sopimusjuridiikka on sinulle tuttua ja sinulla on vakuutusalan kokemusta.

Meille Pohjantähdessä on tärkeää, että töissä on kivaa ja jokainen ottaa vastuun kantaa kortensa yhteiseen kekoon. Meillä on erinomaiset mahdollisuudet paikkariippumattomaan työskentelyyn. Voit halutessasi tehdä myös etätöitä.

Lähetä hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi tämän linkin kautta viimeistään 5.7.2020.

Lisätietoja tehtävästä antavat

  • Marianna Helén, sähköpostitse marianna.helen@pohjantahti.fi tai puhelimitse ma ja to klo 11-12 p. 050 3386 584
  • Krista Rantala puhelimitse 10.6. ja 15.6. klo 17-18 p. 045 7731 4806.

Hae pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Maltamme tuskin odottaa kuulevamme sinusta ja toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kk:n ajan.

Ai mikä Pohjantähti?

Vakavarainen vakuutusten konkari – alalla jo 125 vuotta! Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, joissa yli 400 ammattilaista asiakkaiden apuna. Ainakin 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, huumorintajuisesti ja yhteistyöllä asiakkaidemme parhaaksi.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö

Tutustu tarkemmin yhtiöömme, työntekijöihimme ja henkilöstökertomukseemme.