Haemme lähihoitajia korvausneuvojiksi

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme. Haemme nyt korvausneuvojaa monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin vapaaehtoisten henkilökorvausten tiimiin. Tehtävässä työskentelet osana tiimiä, joka käsittelee sairaus- ja tapaturmavahinkoja.

Korvausneuvojana vastaat kokonaisvaltaisesti vastuullisesta vahinkokäsittelystä sekä kohtaat asiakkaitamme puhelimitse ja sähköisissä asiointikanavissa. Tehtävässä on tarpeen itsenäinen työote ja rohkeus päätöksentekoon yhteisesti sovittuihin toimintamalleihin sitoutuen. Yksin ei kuitenkaan tarvitse pärjätä – ihmisen kokoisessa vakuutusyhtiössä teemme töitä yhdessä. Meillä Pohjantähdessä on monenlaisia urapolkuja ja osa tiimistämme siirtyy väliaikaisesti vahvemmin kehitysprojektien pariin. Tästä syystä meillä on viisi avoinna olevaa määräaikaista tehtävää vuoden 2023 loppuun saakka. Aloitus tehtävissä 2.1.2023.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa koulutusta kuten lähihoitaja tai kaupallista taustaa eli esimerkiksi merkonomi
  • tietoteknisiä taitoja eli kykyä omaksua ja käyttää erilaisia järjestelmiä näppärästi
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja myönteisyyttä toimintamallien ja oman osaamisesi kehittämiseen
  • suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Eduksesi on aikaisempi kokemus vakuutusalalta tai terveydenhoidon parista. Välttämättömyyksiä nämä eivät ole, koska saat meiltä erinomaisen perehdytyksen tehtävääsi. Myös englannin ja ruotsin kielen osaamisesta on etua.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän ihmisen kokoisessa vakuutusyhtiössä. Pohjantähtiläiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Vastapainona vaativille työtehtäville toimimme yhdessä sovitusti: ihminen kohdataan ihmisenä, jokaisen työpanoksella on merkitystä, joustamme ja autamme toisiamme. Tutustu korvauspalveluissa työskentelevän Sallan tarinaan.

Töissä saa, ja pitää olla hauskaa. Meillä saa tehdä, kokeilla ja epäonnistua, sillä uskomme onnistumisen syntyvän vain tekemällä. Meillä on kattavat henkilöstöedut, runsaasti mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, laaja työterveyshuolto sekä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa. Paikkariippumattomassa Pohjantähdessä teemme työtä yhdessä viikoittain toimistoillamme sekä joustavasti myös etänä. Meillä on mahdollisuus tarjota työskentelytilat Hämeenlinnan lisäksi myös Tampereella.

Korvauspäällikkö Anna Tie antaa mielellään lisätietoja tehtävästä sähköpostitse etunimi.sukunimi@pohjantahti.fi.  Lisäksi Anna vastailee hakijoiden kysymyksiin puhelimitse 044 528 0178 ke 2.11 klo 11-12 ja pe 4.11 klo 11-12.

Hae tehtävää urasivuiltamme viimeistään 15.11.2022. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelo. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Haastattelut järjestämme keskitetysti Hämeenlinnassa 17.10 ja Tampereella 22.10 klo 13 alkaen ja päättyen viimeistään klo 16. Haastattelu koostuu ryhmäosuudesta sekä yksilöhaastattelusta.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään puhtaita luottotietoja. Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kk valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö