Haemme korvauspäällikköä

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme. Haemme nyt ydinliiketoiminta-alueellemme korvauspalveluihin

korvauspäällikköä

Tehtävässä vastaat irtaimisto- ja eläinkorvaustiimin ihmisten ja tulosten johtamisesta. Vastuullasi on tiimin osaamisen ja toiminnan kehittäminen, tavoitteiden saavuttaminen sekä kumppanuuksiin liittyviä operatiivisia asioita. Tuet tiimiäsi uuden oppimisessa ja muutosten käsittelyssä. Ymmärrät erinomaisen työntekijä- ja asiakaskokemuksen tärkeyden ja haluat omalla tekemiselläsi kehittää niitä. Pääset mukaan kehittämään toimintatapojamme, tekemistämme ja työyhteisöämme. Hoidat myös esihenkilön hallinnolliset tehtävät, mutta toimit aina ihmiset edellä.

Tiimissäsi työskentelee korvausneuvojia ja -asiantuntijoita Tampereella ja Hämeenlinnassa. Tiimin työpäivät täyttyvät asiakkaiden auttamisesta monikanavaisesti irtaimisto- ja eläinvahingoissa. Korvauspäällikkönä edistät strategian mukaisia toimintamalleja ja muutosta positiivisella otteella.

Odotamme sinulta

  • asiakaslähtöistä otetta liiketoiminnan kehittämiseen
  • kokemusta esihenkilönä toimimisesta – johdat esimerkillä ja innostat tiimisi mukaan
  • kykyä lähestyä asioita ratkaisukeskeisesti. Edistät aktiivisesti ratkaisuiden löytämistä ja sitä kautta tulosten saavuttamista
  • loistavia yhteistyö-, vuorovaikutus- ja organisointitaitoja. Suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista, englannin osaamisesta on etua
  • kokemusta vakuutusalalta, etenkin osaaminen korvauspalveluista edesauttaa onnistumistasi

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän huipputiimin esihenkilönä. Saat kollegaksesi viisi esihenkilöä ja heidän tiiminsä, joiden kanssa pääset kehittämään korvauspalveluita. Rakennat yhdessä muiden kanssa uudistuvaa Pohjantähteä, jossa sinua odottaa ammattitaitoinen porukka – vakuutusalan erikoisjoukot. Lupaamme, että byrokratia ei tule kompastuskiveksi ketterän toimintasi tielle. Mielenkiintoiset haasteet eivät lopu kesken, saat vaikuttaa ja nähdä työsi kautta konkreettisen kädenjäljen. Yhtiössämme on vahva kehittymisen vaihe, joka antaa hyvät mahdollisuudet kehittämiselle ja yhdessä tekemiselle.

Pohjantähtiläiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Vastapainona vaativille työtehtäville toimimme yhdessä sovitusti: ihminen kohdataan ihmisenä, jokaisen työpanoksella on merkitystä, joustamme ja autamme toisiamme. Töissä saa, ja pitää olla hauskaa. Meillä saa tehdä, kokeilla ja epäonnistua, sillä uskomme onnistumisen syntyvän vain tekemällä. Meillä on kattavat henkilöstöedut, runsaasti mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, laaja työterveyshuolto sekä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja aloitus sopimuksen mukaan. Pääasiallinen toimipaikkasi voi olla Hämeenlinna tai Tampere. Tiimisi työskentelee näillä kummallakin paikkakunnilla, joten molemmissa toimipisteissä käyminen on tarpeen viikoittain.

Lisätietoja tehtävästä antaa korvausjohtaja Johanna Taivassalo. Parhaiten Johannan tavoittaa puhelimitse 0400 560 150 torstaina 24.11. kello 9-11 ja keskiviikkona 30.11. kello 10-12 välillä.

Haethan tehtävään 6.12.2022 mennessä urasivujemme kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelo. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään puhtaita luottotietoja. Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kk valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo 125 vuotta.
Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

 #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö