Haemme korvausneuvojaa lakisääteisten henkilövahinkojen tiimiin

Hämeenlinna, Tampere

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme. Haemme monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin lakisääteisten henkilövahinkojen tiimiin

korvausneuvojaa

Tehtävässäsi työskentelet osana tiimiä, joka hoitaa työtapaturma- ja ammattitautivahinkoja sekä liikenteessä sattuneita henkilövahinkoja. Korvausneuvojana vastaat kokonaisvaltaisesti vastuullisesta vahinkokäsittelystä sekä asiakaspalvelusta puhelimitse ja sähköisissä asiointikanavissa. Tehtävässä on tarpeen itsenäinen työote ja rohkeus päätöksentekoon yhteisesti sovittuihin toimintamalleihin sitoutuen. Yksin ei kuitenkaan tarvitse pärjätä – ihmisen kokoisessa vakuutusyhtiössä teemme töitä yhdessä asiakkaidemme eteen.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa koulutusta (mielellään ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa) tai työkokemuksen kautta kartutettua pätevyyttä (esimerkiksi kaupallinen tai sosiaali- ja terveydenhoitoalan tutkinto tai muu vastaava pätevyys)
  • tietoteknisiä taitoja eli kykyä omaksua ja käyttää erilaisia järjestelmiä näppärästi
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja myönteisyyttä toimintamallien ja oman osaamisesi kehittämiseen
  • suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä kykyä viestiä asiakkaalle ymmärrettävästi monimutkaisista asioista

Eduksi on englannin ja ruotsin kielen osaaminen. Aiempi kokemus vakuutusalalta ei ole edellytys, vaan tarjoamme kattavan perehdytyksen. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus, joka jatkuu maaliskuun 2024 loppuun saakka. Aloitusajankohdaksi olemme suunnitelleet elokuun alkua.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän ihmisen kokoisessa vakuutusyhtiössä. Pohjantähtiläiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Vastapainona vaativille työtehtäville toimimme yhdessä sovitusti: ihminen kohdataan ihmisenä, jokaisen työpanoksella on merkitystä, joustamme ja autamme toisiamme. Töissä saa, ja pitää olla hauskaa. Meillä saa tehdä, kokeilla ja epäonnistua, sillä uskomme onnistumisen syntyvän vain tekemällä.

Rakennat yhdessä muiden kanssa uudistuvaa Pohjantähteä, jossa sinua odottaa ammattitaitoinen, osaamistaan aktiivisesti kehittävä porukka – vakuutusalan erikoisjoukot. Meillä on kattavat henkilöstöedut, mm. runsaasti mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, laaja työterveyshuolto sekä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa. Meillä on myös hyvät mahdollisuudet paikkariippumattomaan työskentelyyn. Pohjantähdessä teemme työtä joustavasti yhdessä ja erikseen niin etänä kuin myös viikoittain kasvokkain Hämeenlinnassa tai Tampereella.

Lisätietoja tehtävästä korvauspäällikkö Elisa Mattila antaa mielellään lisätietoja tehtävästä sähköpostitse etunimi.sukunimi@pohjantahti.fi tai puhelimitse 040 455 5651. Elisan tavoitat parhaiten to 1.6. klo 14-15.30 ja ti 6.6. klo 13-14. Käymme hakijoita läpi ja käynnistämme haastatteluja jo hakuaikana.

Haethan tehtävään 11.6.2023 mennessä urasivujemme kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot. Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kuukautta valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo 125 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen. 

 #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö