Haemme korvausneuvojaa

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme. Haemme monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin lakisääteisten henkilövahinkojen tiimiin

korvausneuvojaa

Tehtävässäsi työskentelet osana tiimiä, joka hoitaa työtapaturma- ja ammattitautivahinkoja sekä liikenteessä sattuneita henkilövahinkoja. Korvausneuvojana vastaat kokonaisvaltaisesti vastuullisesta vahinkokäsittelystä sekä asiakaspalvelusta puhelimitse ja sähköisissä asiointikanavissa. Tehtävässä on tarpeen itsenäinen työote ja rohkeus päätöksentekoon yhteisesti sovittuihin toimintamalleihin sitoutuen. Yksin ei kuitenkaan tarvitse pärjätä – ihmisen kokoisessa vakuutusyhtiössä teemme töitä yhdessä asiakkaidemme eteen.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa koulutusta (mielellään ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa) tai työkokemuksen kautta kartutettua pätevyyttä (esimerkiksi kaupallinen tai sosiaali- ja terveydenhoitoalan tutkinto tai muu vastaava pätevyys)
  • tietoteknisiä taitoja eli kykyä omaksua ja käyttää erilaisia järjestelmiä näppärästi
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja myönteisyyttä toimintamallien ja oman osaamisesi kehittämiseen
  • suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä kykyä viestiä asiakkaalle ymmärrettävästi monimutkaisista asioista

Eduksi tehtävässä on aikaisempi kokemus vakuutusalalta, etenkin kokemus työtapaturmien ja ammattitautivahinkojen korvauskäsittelystä. Lääketieteellinen osaaminen tai ymmärrys oikeudellisista näkökulmista on myös erinomainen lisä, mutta ei välttämättömyys tehtävässä toimimiselle. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus ja alkaa sopivan hakijan löydyttyä. Määräaikaisuus jatkuu syyskuun loppuun 2024 saakka.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän ihmisen kokoisessa vakuutusyhtiössä. Rakennat yhdessä muiden kanssa uudistuvaa Pohjantähteä, jossa sinua odottaa ammattitaitoinen ja itseään jatkuvasti kehittävä porukka – vakuutusalan erikoisjoukot. Pohjantähtiläiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Vastapainona vaativille työtehtäville toimimme yhdessä sovitusti: ihminen kohdataan ihmisenä, jokaisen työpanoksella on merkitystä, joustamme ja autamme toisiamme. Kahdeksantoista hengen tiimiin kuuluu niin työtapaturmien, ammattitautien kuin liikenteen henkilövahinkojen korvausneuvojat ja asiantuntijat.

Pohjantähtiläiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Töissä saa, ja pitää olla hauskaa. Meillä saa tehdä, kokeilla ja epäonnistua, sillä uskomme onnistumisen syntyvän vain tekemällä. Meillä on kattavat henkilöstöedut, mm. runsaasti mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, laaja työterveyshuolto sekä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa. Paikkariippumattomassa Pohjantähdessä teemme työtä joustavasti yhdessä ja erikseen niin etänä kuin myös viikoittain kasvokkain Hämeenlinnassa tai Tampereella.

Lisätietoja saat korvausasiantuntija Paula Kuuselalta sähköpostitse etunimi.sukunimi@pohjantahti.fi. Lisäksi Paula vastailee mielellään hakijoiden kysymyksiin puhelimitse 020 763 4149 torstaina 6.4. klo 10-12. Tiimin esihenkilönä toimiva korvauspäällikkö Elisa Mattila on lomalla 16.4 saakka. Elisan tavoitat halutessasi 17.4. klo 14-16 puhelimitse 040 455 5651. Käymme hakijoita läpi jo hakuaikana ja haastattelut käynnistämme heti Elisan palattua lomalta.

Haethan tehtävään viimeistään 18.4.2023 rekrytointijärjestelmämme kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoiveineen. Teemme valinnan heti sopivan hakijan löydyttyä. Tarkastamme tehtävään valittavan henkilön luottotiedot. Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kuukautta valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo 125 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen. 

 #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö