Haemme korvausasiantuntijaa

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme. Haemme nyt monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin lakisääteisten henkilövahinkojen tiimiin

korvausasiantuntijaa

Tehtävässäsi työskentelet osana tiimiä, joka hoitaa työtapaturma- ja ammattitautivahinkoja sekä liikenteessä sattuneita henkilövahinkoja. Vastaat kokonaisvaltaisesti työtapatumien ja ammattitautien muutoksenhakuprosessista ja lausuntojen laatimisesta muutoksenhakuelimille, käsittelijöiden tukemisesta ja kouluttamisesta sekä olet mukana vastuullisessa vahinkokäsittelyssä. Tehtävään kuuluu myös asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköisissä asiointikanavissa. Tehtävässä on tarpeen itsenäinen työote ja rohkeus päätöksentekoon yhteisesti sovittuihin toimintamalleihin sitoutuen. Yksin ei kuitenkaan tarvitse pärjätä – ihmisen kokoisessa vakuutusyhtiössä teemme töitä yhdessä asiakkaidemme parhaaksi.

Odotamme sinulta

  • työkokemuksen kautta kartutettua kokemusta henkilövahinkojen käsittelystä ja mielellään korkeakoulututkintoa
  • alan lainsäädännön tuntemusta ja lain soveltamisen hallintaa
  • lääketieteellisten termien hallintaa ja kykyä lääketieteellisten syy-seuraus-suhteiden arviointiin
  • luontevia vuorovaikutustaitoja sekä halua aktiiviseen tiedonhankintaan ja ammattitaidon ylläpitämiseen
  • tietoteknisiä taitoja eli kykyä omaksua ja käyttää erilaisia järjestelmiä näppärästi
  • erinomaista suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä kykyä viestiä ymmärrettävästi monimutkaisista asioista

Eduksi tehtävässä menestymiselle on aikaisempi kokemus työtapaturmien ja ammattitautivahinkojen parissa työskentelystä. Myös ruotsin ja englannin kielitaidosta on etua. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus ja alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä. Sijaisuus jatkuu maaliskuun 2024 loppuun.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän ihmisen kokoisessa vakuutusyhtiössä. Tehtävässä pääset mahdollisesti hyödyntämään jo olemassa olevaa osaamistasi tai se voi olla seuraava vaihe urallasi. Rakennat yhdessä muiden kanssa uudistuvaa Pohjantähteä, jossa sinua odottaa ammattitaitoinen ja itseään jatkuvasti kehittävä porukka – vakuutusalan erikoisjoukot. Kahdeksantoista hengen tiimiin kuuluu niin työtapaturmien, ammattitautien kuin liikenteen henkilövahinkojen korvausneuvojat ja asiantuntijat.

Pohjantähtiläiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Vastapainona vaativille työtehtäville toimimme yhdessä sovitusti: ihminen kohdataan ihmisenä, jokaisen työpanoksella on merkitystä, joustamme ja autamme toisiamme. Töissä saa, ja pitää olla hauskaa. Meillä saa tehdä, kokeilla ja epäonnistua, sillä uskomme onnistumisen syntyvän vain tekemällä. Rakennat yhdessä muiden kanssa uudistuvaa Pohjantähteä, jossa sinua odottaa ammattitaitoinen, osaamistaan aktiivisesti kehittävä porukka – vakuutusalan erikoisjoukot. Meillä on kattavat henkilöstöedut, mm. runsaasti mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, laaja työterveyshuolto sekä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa. Meillä on myös hyvät mahdollisuudet paikkariippumattomaan työskentelyyn, ja näin ollen voit halutessasi tehdä myös osin etätöitä.

Korvauspäällikkö Elisa Mattila antaa mielellään lisätietoja tehtävästä sähköpostitse etunimi.sukunimi@pohjantahti.fi tai puhelimitse 040 455 5651. Parhaiten Elisan tavoittaa torstaina 9.2. klo 14.30-16 ja tiistaina 14.2. klo 14-15.30.

Haethan tehtävään viimeistään 22.2.2023 rekrytointijärjestelmämme kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoiveineen. Teemme valinnan heti sopivan hakijan löydyttyä, mahdollisesti jo hakuaikana. Tehtävään valittavan henkilön luottotiedot tarkastetaan. Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kk valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo 125 vuotta
Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen. 

 #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö