Haemme kirjanpitopäällikköä

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä, ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme.

Haemme nyt Talous-, tasehallinta ja sijoitustoimintoomme

kirjanpitopäällikköä

vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme monipuolisen näköalapaikan vakuutusyhtiön taloustoimintoon. Vastuualueellesi kuuluisivat konsernin ulkoisen laskennan vaatimuksenmukainen sekä tehokas järjestäminen, toteuttaminen ja kehittäminen, yhdessä ulkoisen laskennan ryhmän ja muun talous-, tasehallinta- ja sijoitustoiminnon kanssa.

Ulkoisen laskennan vastuulle kuuluu kirjanpitoon, tilinpäätökseen (ml. konsernitilinpäätös), verotukseen, maksuliikenteeseen, sekä näihin liittyvään raportointiin kuuluvat asiat.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja odotammekin sinulta kehityspainotteista työskentelytapaa, hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä otetta työhön.

Odotamme sinulta

  • aikaisempaa kokemusta vakuutusyhtiön kirjanpidosta sekä tilinpäätöksestä
  • sijoitusinstrumenttien ja sijoituskirjanpidon tuntemusta
  • Solvenssi II -regulaation perustuntemusta
  • hyvää tietoteknistä osaamista
  • yhteistyökykyä muiden toimintojen kanssa (sijoitustoiminto, ulkoiset varainhoitajat ja aktuaaritoimi)
  • rohkeutta ja kykyä uudistaa ja kantaa vastuuta työsi tuloksesta
  • suomen ja englannin kielen taitoa

Vastapainona vaativille työtehtäville toimimme yhdessä sovitusti: meillä ihminen kohdataan ihmisenä, meillä joustetaan. Meillä tehdään yhteistyötä ja pidetään hauskaa. Meillä saa tehdä, kokeilla ja epäonnistua.

Tarjoamme kattavat henkilöstöedut, mm. runsaasti mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, laajan työterveyshuollon, vakuutusmaksualennuksia sekä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa. Meillä on myös erinomaiset mahdollisuudet paikkariippumattomaan työskentelyyn ja näin ollen voit halutessasi tehdä myös etätöitä. Pääkonttorimme on Hämeenlinnassa, mutta tehtävää voi hoitaa myös Tampereen tai Helsingin toimipisteistämme.

Hae tehtävää urasivuiltamme viimeistään 1.8.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö