Haemme kahta korvausneuvojaa ajoneuvokorvausten tiimiin

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme. Haemme monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin ajoneuvovahinkojen tiimiin kahta

korvausneuvojaa

Tehtävässäsi työskentelet osana tiimiä, joka hoitaa ajoneuvovahinkoja. Vastaat kokonaisvaltaisesti vastuullisesta vahinkokäsittelystä sekä kohtaat asiakkaitamme puhelimitse ja sähköisissä asiointikanavissa. Tehtävässä on tarpeen itsenäinen työote ja rohkeus päätöksentekoon yhteisesti sovittuihin toimintamalleihin sitoutuen. Yksin ei kuitenkaan tarvitse pärjätä – ihmisen kokoisessa vakuutusyhtiössä teemme töitä yhdessä asiakkaidemme eteen. Avoimia tehtäviä on kaksi ja molemmat tehtävät ovat toistaiseksi voimassa olevia. Odotamme sinua kovasti jo osaksi tiimiämme, aloitus tehtävissä sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta

  • aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • tietoteknisiä taitoja eli kykyä omaksua ja käyttää erilaisia järjestelmiä näppärästi
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja myönteisyyttä toimintamallien ja oman osaamisesi kehittämiseen
  • suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä kykyä viestiä asiakkaalle ymmärrettävästi monimutkaisista asioista
  • ihmisen kokoista asennetta

Eduksesi on englannin ja ruotsin kielen osaaminen sekä ymmärrys ajoneuvoihin liittyvistä asioista. Aiempi kokemus vakuutusalalta ei ole edellytys, vaan tarjoamme kattavan perehdytyksen. Tutustu korvauspalveluissa työskentelevän Sallan tarinaan.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän ihmisen kokoisessa vakuutusyhtiössä. Pohjantähtiläiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Vastapainona vaativille työtehtäville toimimme yhdessä sovitusti: ihminen kohdataan ihmisenä, jokaisen työpanoksella on merkitystä, joustamme ja autamme toisiamme. Töissä saa, ja pitää olla hauskaa. Meillä saa tehdä, kokeilla ja epäonnistua, sillä uskomme onnistumisen syntyvän vain tekemällä.

Rakennat yhdessä muiden kanssa uudistuvaa Pohjantähteä, jossa sinua odottaa ammattitaitoinen, osaamistaan aktiivisesti kehittävä porukka – vakuutusalan erikoisjoukot. Meillä on kattavat henkilöstöedut, mm. runsaasti mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, laaja työterveyshuolto sekä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa. Meillä on myös hyvät mahdollisuudet paikkariippumattomaan työskentelyyn. Pohjantähdessä teemme työtä joustavasti yhdessä ja erikseen niin etänä kuin myös viikoittain kasvokkain Hämeenlinnassa tai Tampereella.

Korvauspäällikkö Pasi Mäntylä antaa mielellään lisätietoja tehtävästä sähköpostitse etunimi.sukunimi@pohjantahti.fi tai puhelimitse 040 514 3901.

Haethan tehtävään 1.6.2023 mennessä urasivujemme kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään puhtaita luottotietoja. Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kk valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo 125 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen. 

 #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö