Haemme kahta IT-asiantuntijaa

Työntekijät pitävät palaveria pöydän ääressä

Haluatko olla pienen vakuutusyhtiön suuri palanen ja nähdä käsiesi jäljen osana merkityksellistä työtä asiakkaillemme? Liity iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!

Haemme kahta IT-asiantuntijaa (asiakashallinnan järjestelmät & sähköisen asioinnin järjestelmät)

Rakennamme yhdessä Pohjantähden tulevaisuuden moderneja ICT-ratkaisuja. Asiakashallinnan järjestelmien IT-asiantuntijamme siirtyessä sisäisesti IT:ssä uudelle vastuualueelle, etsimme IT-kehitystiimiimme aktiivista ja innokasta IT-asiantuntijaa toimimaan kehityksen teknisenä taitajana.

Etsimme myös IT-kehitystiimiimme uutta tekijää toimimaan sähköisten asiointipalveluiden IT-kehityksen asiantuntijana.

Voit hakea samalla hakemuksella molempiin avoinna oleviin tehtäviin. Mikäli olet kiinnostunut vain toisesta työtehtävästä, mainitse asiasta hakemuksessasi. Palkkaamme molempiin tehtäviin yhden henkilön.

IT-kehitysosaston asiantuntijana vastaat vastuualueesi teknisistä kehitystoimenpiteistä. Olet mukana strategisesti tärkeissä kehitysprojekteissa, joissa kehität teknisiä suunnitelmia, tietokantaratkaisuja, integraatioita ja toteutuksia tiiviissä yhteistyössä IT-tuoteomistajan, ohjelmistosuunnittelijoiden sekä muiden sidosryhmien kanssa. Pääsääntöisen työtehtäväsi lisäksi pääset toimimaan myös keskeisenä tekijänä muissa erikseen sovittavissa projekteissa ja sovelluksissa.

Hae tehtävää urasivuiltamme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö