Haemme ICT-asiantuntijaa/-palveluomistajaa (Senior ICT Specialist / IT Service owner)

joukko nuoria aikuisia istuu pöydän ääressä nauramassa

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä, ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme:

Haemme nyt uusien palveluiden kehittämisestä innostuvaa, kokenutta

ICT-asiantuntijaa/-palveluomistajaa
(Senior ICT Specialist / IT Service owner)

Olemme Pohjantähdessä organisoineet käyttäjille ja asiakkaille tuotetut IT-palvelut siten, että vastaamme itse sovelluspalveluista ja ostamme infra- ja tietoliikennepalvelut yhteistyökumppaneiltamme. Haemmekin nyt joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta asiantuntijaa vastaamaan sovelluspalveluistamme ja erityisesti toimimaan sovellusten ja infran rajapinnassa.

Sinulla on monipuolista osaamista ja kokemusta palvelinteknologioista ja tietoliikenteestä. Tunnet hyvin Linux- ja Windows- ja middleware-ratkaisut (esim. Wildfly, WebSphere) sekä konttiteknologiat. Lisäksi sinulla on jo käytännön kokemusta pilviteknologioista esim. Azuresta. Työskentelyssäsi eduksi on iSeries (AS400) -osaaminen.

Käytännön työtehtävissäsi pääset työskentelemään monipuolisella vastuualueella, jossa sekä teet itse että toimit yhteistyössä palvelutoimittajien kanssa. Vastaat palveluidemme HW-/SW-/middleware-vaatimusten kartoittamisesta, alustaratkaisuiden suunnittelusta vaatimusten perusteella sekä toteutuksen organisoinnista yhdessä palvelutoimittajiamme kanssa. Vastaat sovittujen palveluiden käyttöönotoista ja tuotannonaikaisesta toiminnasta. Teet ohjelmisto-, tietokanta- ja sertifikaattiasennuksia, näihin liittyvää administrointia, valvontaa ja hallintaa. Seuraat vastuullasi olevien palveluiden palvelutasoja, teet käytännön ongelmaselvitystä ja johdat häiriöhallintaa. Vastaat oman palvelualueesi toimittajahallinnasta ja -laskutuksesta.

Lisäksi osana palveluiden elinkaaren hallintaa teet mm. erilaisten uusien teknologioiden läpikäyntiä ja arviointia sekä roadmap-suunnittelua. Osallistut projekteihin ja sovitusti johdat oman vastuualueesi projekteja. Sinulla on erikseen sovitusti mahdollisuus tehdä palveluihin liittyviä toimenpiteitä myös iltaisin ja viikonloppuna. Tukenasi sinulla on mm. osaavat ja ammattitaitoiset IT-palveluomistajat, IT-tuoteomistajat ja arkkitehdit sekä kumppaniverkostomme.

Teknisen osaamisen lisäksi tehtävässä onnistuminen edellyttää laajojen kokonaisuuksien hahmotuskykyä, omalla vastuulla olevien palveluiden vastuunkantoa ja itsenäistä työskentelyotetta tiimityötä unohtamatta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kykyä toimia luontevasti yhteistyössä sekä liiketoiminnan että teknisten asiantuntijoiden kanssa. Olet valmis oppimaan niin uutta kuin vanhaa, sekä muovaamaan työkuvasi oman näköiseksi laittamalla osaamisesi ja persoonasi peliin.

Meille kannattaa hakea, koska

 • tarjoamme merkityksellisen työn ja monipuoliset työtehtävät. Pääset hyödyntämään osaamistasi laajasti ja kehittämään ja ylläpitämään palveluita, joilla on todellista merkitystä asiakkaillemme.
 • meillä on oma ICT-yksikkö, jossa on laajaa ja monipuolista osaamista ja kivat työkaverit.
 • yhtiössämme on vahva kehittymisen vaihe, joka antaa mahdollisuudet uusien ratkaisujen suunnittelulle ja toteutukselle. Sinulla on aidosti mahdollisuus vaikuttaa.
 • meillä on hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet: Ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää ja panostamme siihen monin tavoin.

Sinulta odotamme

 • vahvaa teknologiaosaamista, erityisesti Linux- ja Windows-palvelin- sekä middleware-ratkaisuista. Eduksi katsomme pilvipalveluosaamisen ja/tai iSeries (AS400)-osaamisen.
 • kykyä tuottaa teknistä dokumentaatiota
 • kokemusta palvelu- ja toimittajaohjauksesta
 • kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia ja riippuvuuksia
 • itsenäistä, vastuullista ja ratkaisulähtöistä työskentelyotetta
 • tehtävään soveltuvaa koulutusta ja innokkuutta uuden oppimiseen
 • suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Pohjantähtiläiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Tarjoamme kivan työyhteisön lisäksi kattavat henkilöstöedut ml. laajan työterveyshuollon, mahdollisuuden paikkariippumattomaan työskentelyyn sekä työajan joustoihin. Suurin osa IT:stä työskentelee ainakin osan ajasta pääkonttorillamme ja kun kokoonnumme yhteen, tapahtuu se tyypillisimmin Hämeenlinnassa.

Lisätietoja tehtävistä antaa tietohallintojohtaja Elina Kotilainen 25.5. klo 14.00 – 15.00 ja 26.5.2021 klo 15.00 – 16.00. Elinan tavoitat numerosta 020 763 4201.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen tämän linkin kautta viimeistään 02.06.2021. Käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua ja teemme valinnan sopivan hakijan löydyttyä.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kk:n ajan valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen, vakuutusalan konkari jo alalla 125 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu tästä yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.