Haemme digimarkkinoinnin asiantuntijaa

Oletko sinä tiimimme uusin menestystarina? 🧡 Rakennamme yhdessä Pohjantähden markkinointia, viestintää ja vastuullisuutta ja etsimmekin vakituiseen työsuhteeseen senior-tason

Digimarkkinoinnin asiantuntijaa

Roolissasi vastaat muun muassa Pohjantähden www-sivujen kehittämisestä, ajantasaisesta sisällöstä ja hakukoneoptimoinnista sekä Pohjantähden online-näkyvyyden toimenpiteistä. Parannat yhtiömme tunnettuutta eri toimenpitein yhdessä muun tiimin kanssa.

Odotamme sinulta

  • useamman vuoden työkokemusta digitaalisen markkinoinnin tehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa
  • käytännön kokemusta maksullisen mainonnan alustoista ja kanavista kuten Meta ja LinkedIn
  • kokemusta Googlen työkaluista (Ads, Analytics, Data Studio, Search Console, Tag Manager) ja analytiikan hyödyntämisestä osana liiketoiminnan kehittämistä
  • osaamista verkkosivustojen ylläpitämisestä, sosiaalisen median mainonnasta ja sisällöntuotannosta sekä erilaisten mainosformaattien ja markkinointiaineistojen tekemisestä
  • taitoa johtaa omaa tekemistä sekä paineensietokykyä
  • halua kehittää toimintaa ja viedä asioita eteenpäin
  • hyvää visuaalista silmää ja
  • suomen ja englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa

Ihmisenä olet huumorintajuinen, luova ja innovatiivinen. Uskot tiimityön voimaan ja haluat edistää yhtiömme näkyvyyttä sekä kehittyä yksilönä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, monipuolisia ja sopivan haastavia työtehtäviä sekä vakuutusalan parhaan tiimin ympärillesi. Yhtiönä olemme ja haluamme jatkossakin olla vakuutusalan piristävä poikkeus. Työskentelemme paikkariippumattomasti, mutta kokoonnumme säännöllisesti pääkonttorillemme Hämeenlinnaan. Voit tutustua tulevaan tiimiisi Pohjantähden Instagramiin tekemiemme tarinoiden kautta.

Pohjantähtiläiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Vastapainona vaativille työtehtäville toimimme yhdessä sovitusti: ihminen kohdataan ihmisenä, jokaisen työpanoksella on merkitystä, joustamme ja autamme toisiamme. Töissä saa ja pitää olla hauskaa. Meillä saa tehdä, kokeilla ja epäonnistua, sillä uskomme onnistumisen syntyvän vain tekemällä. Meillä on kattavat henkilöstöedut, runsaasti mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, laaja työterveyshuolto sekä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa vastuullisuus- ja viestintäjohtaja Jenni Niiranen, p. 050 324 7646. Jenni vastailee paikasta kiinnostuneiden kysymyksiin maanantaina 17.7. klo 9–11 välisenä aikana sekä 24.7. alkaen toimistotyöajan puitteissa.

Haethan tehtävään urasivujemme kautta viimeistään maanantaihin 7.8.2023 mennessä. Liitä mukaan ansioluettelosi, linkki noin minuutin mittaiseen esittelyvideoosi (hakulomakkeella kohta hakemuskirje) ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tarkoituksemme on täyttää tehtävä heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitusajankohdaksi tehtävässä olemme ajatelleet syyskuuta 2023.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kuukautta valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen. 

 #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö