Haemme autovahinkotarkastajaa

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme. Haemme monipuolisiin ja mielenkiintoisiin tehtäviin ajoneuvokorvausten tiimiin

autovahinkotarkastajaa

Tehtävässäsi pääset työskentelemään osana ajoneuvokorvaustiimiä. Tiimissä työskentelee yhteensä noin 20 henkilöä korvausneuvojina ja vahinkotarkastajina sekä korvausasiantuntija. Vastaat vaurioajoneuvojen oikean korjaustavan ja -laajuuden määrittelystä sekä korjauskustannuksista Cabas -järjestelmää käyttäen. Neuvottelet asiakkaiden kanssa kertakorvaus- ja lunastustapauksista. Olet tärkeä palanen asiakkaan korvausprosessia ja vahinkotarkastuksen ohella hoidat tarvittaessa myös asiakkaan vahinkoasiaa eteenpäin. Osallistut toiminnan kehittämiseen sekä tuet korvausneuvojia ja -asiantuntijaa sekä muita yhteistyötahoja vastuualueellasi.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa koulutusta kuten ajoneuvotekniikan insinööri tai alan muu ammattilainen
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja – osaat viestiä monimutkaisistakin asioista ymmärrettävästi ja selkeästi niin suullisesti kuin kirjallisestikin suomen kielellä
  • kokemusta ajoneuvovahinkotarkastuksesta
  • korjaamotoiminnan tuntemusta
  • kykyä omaksua uusia toimintamalleja ja järjestelmiä näppärästi

Työssä on etua aiemmasta kokemuksesta Cabas-järjestelmän käytöstä ja kehittämisestä. Hoidat tehtäviäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, mutta olet tiimipelaaja paitsi omassa tiimissä myös koko Pohjantähden työyhteisön osana. Paikkariippumattomassa Pohjantähdessä teemme työtä yhdessä ja erikseen, mutta aina asiakkaan etua ajatellen. Työntekopaikkasi on Hämeenlinnan tai Tampereen toimipisteemme.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän ihmisen kokoisessa vakuutusyhtiössä. Pohjantähtilaiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Vastapainona vaativille työtehtäville toimimme yhdessä sovitusti: ihminen kohdataan ihmisenä, jokaisen työpanoksella on merkitystä, joustamme ja autamme toisiamme. Töissä saa, ja pitää olla hauskaa. Meillä saa tehdä, kokeilla ja epäonnistua, sillä uskomme onnistumisen syntyvän vain tekemällä. Rakennat yhdessä muiden kanssa uudistuvaa Pohjantähteä, jossa sinua odottaa ammattitaitoinen, osaamistaan aktiivisesti kehittävä porukka – vakuutusalan erikoisjoukot.

Meillä on kattavat henkilöstöedut, mm. runsaasti mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, laaja työterveyshuolto sekä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa. Pohjantähdellä on Suomen aktiivisin työpaikka -tunnustus panostuksistamme henkilöstömme liikkumiseen. Meillä on myös hyvät mahdollisuudet paikkariippumattomaan työskentelyyn. Pohjantähdessä teemme työtä joustavasti yhdessä ja erikseen niin etänä kuin myös viikoittain kasvokkain Hämeenlinnassa tai Tampereella. Instagram-tilimme kautta pääset tutustumaan Pohjantähden ja korvauspalveluiden arkeen.

Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Aloitusajankohta on sovittavissa, mutta toivotamme sinut tervetulleeksi tiimiimme mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa korvauspäällikkö Pasi Mäntylä. Pasin tavoitat parhaiten puhelimitse maanantaina 4.9. kello 10-13 ja torstaina 7.9. kello 9-11 numerosta 040-514 3901 tai sähköpostilla pasi.mantyla@pohjantahti.fi.

Haethan tehtävään viimeistään 17.9.2023. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valittavan henkilön luottotiedot tarkastetaan ja lisäksi edellytetään vakuutusalaa koskevien säännösten mukaista hyvämaineisuutta.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kuukautta valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista kahdeksan Juhaa, seitsemän Joonasta ja yhdeksän Hannaa. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

 #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö