Haemme autovahinkotarkastajaa

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme. Nyt etsimmekin joukkoomme

autovahinkotarkastajaa

Tehtävässä pääset työskentelemään osana ajoneuvokorvaustiimiä. Tiimissä työskentelee yhteensä noin 20 henkilöä korvausneuvojina ja vahinkotarkastajina sekä korvausasiantuntija. Vastaat vaurioajoneuvojen oikean korjaustavan ja -laajuuden määrittelystä sekä korjauskustannuksista Cabas -järjestelmää käyttäen. Neuvottelet asiakkaiden kanssa kertakorvaus- ja lunastustapauksista. Olet tärkeä palanen asiakkaan korvausprosessia ja vahinkotarkastuksen ohella hoidat tarvittaessa myös asiakkaan vahinkoasiaa eteenpäin. Osallistut toiminnan kehittämiseen sekä tuet korvausneuvojia ja -asiantuntijaa sekä muita yhteistyötahoja vastuualueellasi.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa koulutusta, kuten ajoneuvotekniikan insinööri tai alan muu ammattilainen
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja – osaat viestiä monimutkaisistakin asioista ymmärrettävästi ja selkeästi niin suullisesti kuin kirjallisestikin suomen kielellä
  • kokemusta ajoneuvovahinkotarkastuksesta
  • korjaamotoiminnan tuntemusta
  • kykyä omaksua uusia toimintamalleja ja järjestelmiä näppärästi

Työssä on etua aiemmasta kokemuksesta Cabas-järjestelmän käytöstä ja kehittämisestä. Hoidat tehtäviäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti, mutta olet tiimipelaaja paitsi omassa tiimissä myös koko Pohjantähden työyhteisön osana. Paikkariippumattomassa Pohjantähdessä teemme työtä yhdessä ja erikseen, mutta aina asiakkaan etua ajatellen. Työntekopaikkasi on Hämeenlinnan tai Tampereen toimipisteemme.

Hae tehtävää urasivuiltamme viimeistään 20.9.2022

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö