Haemme asiantuntijaa

Olisitko etsimämme yritysvahinkojen osaaja? Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme aloittamalla uusi vuosi mielenkiintoisilla haasteilla.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen korvauspalveluihin Hämeenlinnaan tai Tampereelle

Asiantuntijaa

Tehtävässä vastaat yritysasiakkaidemme omaisuus- ja keskeytysvahinkojen käsittelystä ja asiakaspalvelusta puhelimitse ja sähköisissä asiointikanavissa. Pääset hoitamaan myös metsä- ja venevahinkoja. Tehtävässä vastaat asiakkaiden muutoksenhakuihin ja annat vastineita muutoksenhakuelimille. Työ sisältää myös vaativaa vahinkojen selvitystyötä.  Näiden ohessa toimit asiantuntijana laatien ja ylläpitäen ohjeita. Työhön voi sisältyä myös kouluttamista ja viestimistä oman osaamisalueesi asioista. Panostasi tarvitaan myös korvaustoimintamme kehittämisessä. Asiantuntijana sinulla on mahdollisuus osallistua myös kehitysprojekteihin omien vahvuuksiesi mukaisesti.

Tehtävässä on tarpeen itsenäinen työote ja rohkeus päätöksentekoon yhteisesti sovittuihin toimintamalleihin sitoutuen. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta sekä joustavuutta omaksua uusia tehtäviä ja saada aikaan tuloksia. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot niin suullisesti kuin kirjallisesti sekä asiakkaidemme suuntaan että osana työyhteisöä. Annat mielelläsi oman panoksesi kehittämiseen ja tartut myös itse aktiivisesti toimeen asiakkaidemme auttamiseksi.

Odotamme sinulta

  • vankkaa vakuutusalan osaamista ja mielellään asiantuntemusta yritysten vahinkojen käsittelystä
  • kykyä ja halua aktiiviseen tiedonhankintaan ja oman ammattitaidon kehittämiseen
  • tietoteknisiä taitoja eli kykyä omaksua ja käyttää erilaisia järjestelmiä näppärästi
  • asiakaslähtöistä asennetta, tavoitteellista otetta tekemiseen sekä itsenäistä päätöksentekokykyä
  • suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen. Eduksi on, mikäli asiakkaiden palvelu taittuu myös ruotsin ja englannin kielellä

Tarjoamme sinulle vakituisen tehtävän vakavaraisessa yhtiössäPohjantähtiläiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Vastapainona vaativille työtehtäville toimimme yhdessä sovitusti: ihminen kohdataan ihmisenä, jokaisen työpanoksella on merkitystä, joustamme ja autamme toisiamme. Töissä saa, ja pitää olla hauskaa. Meillä saa tehdä, kokeilla ja epäonnistua, sillä uskomme onnistumisen syntyvän vain tekemällä. Rakennat yhdessä muiden kanssa uudistuvaa Pohjantähteä, jossa sinua odottaa ammattitaitoinen, osaamistaan aktiivisesti kehittävä porukka – vakuutusalan erikoisjoukot. Meillä on kattavat henkilöstöedut, mm. runsaasti mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, laaja työterveyshuolto sekä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa. Meillä on myös hyvät mahdollisuudet paikkariippumattomaan työskentelyyn, ja näin ollen voit halutessasi tehdä myös osin etätöitä. Yhdessä kokoonnumme viikoittain tapaamaan toisiamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään korvauspäällikkö Mari Viiman sähköpostitse etunimi.sukunimi@pohjantahti.fi tai puhelimitse 040 455 2750.

Haethan tehtävään 23.1.2023 mennessä urasivujemme kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelo palkkatoiveineen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot. Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kuukautta valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo 125 vuotta
Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen. 

 #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö