Haemme asiakaspalvelijaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme.

Haemme nyt

asiakaspalvelijaa

vuorotteluvapaan sijaiseksi alkaen sopimuksen mukaan helmi-maaliskuun vaihteessa ja jatkuen kesän yli. Työskentelypaikkasi voi olla Tampere tai Hämeenlinna.

Sinun roolissasi toimit osana Pohjantähden henkilöasiakkaiden palvelukeskuksen tiimiä tarjoten asiakkaillemme erinomaista asiakaskokemusta, vahvistat asiakastyytyväisyyttä ja kasvatat asiakaspysyvyyttä. Kohtaat asiakkaitamme monikanavaisesti sekä puhelimitse että sähköisissä asiointikanavissa. Sinulla on aito halua auttaa asiakasta löytämään hänelle parhaat ratkaisut. Asiakkaiden yhteydenotot saattavat liittyä esimerkiksi laskutukseen tai vakuutusten sisältöön. Kokemus vakuutusalalta ei ole edellytys, sillä perehdytämme sinut tehtävään. Mikäli vakuutusala kuitenkin olisi sinulle entuudestaan tuttu, on siitä etua. Meillä voit työskennellä monenlaisella koulutus- ja työhistorialla. Soveltuvia koulutustaustoja tehtävään voi olla esimerkiksi kaupallinen tai terveydenhoitosektorin koulutus ja/tai työkokemus.

Hoidat tehtäviäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti tehden yhteistyötä paitsi omassa tiimissä myös koko muun työyhteisön kanssa. Huomioithan, että vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Tarkemmin sijaisuuden ehdoista TE-toimiston verkkosivuilla kohdassa ”sijainen”. Varmistathan ennen hakemista suoraan TE-palveluista, että ehdot täyttyvät kohdallasi.

 Odotamme sinulta

  • kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • asiakaslähtöistä ja myynnillistä otetta
  • itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
  • suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
  • positiivista työotetta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän vakuutusalalla, jossa pääset työskentelemään monipuolisesti sekä vakuutusten että myynnin parissa. Saat tueksesi valmentavan esihenkilön ja mukavan tiimin. Lupaamme, että mielenkiintoiset haasteet eivät lopu kesken ja ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Työskentelyaikamme määrittyvät asiakkaidemme tarpeiden ja palvelukanaviemme aukiolon mukaisesti. Tällä hetkellä puhelinpalvelumme on avoinna arkisin klo 9-16.

Pohjantähtiläiset kuvaavat työyhteisöään mutkattomaksi, lämminhenkiseksi ja matalahierarkiseksi. Meillä apua saa ja jokaisen työpanos on merkittävä. Vastapainona vaativille työtehtäville toimimme yhdessä sovitusti: ihminen kohdataan ihmisenä, jokaisen työpanoksella on merkitystä, joustamme ja autamme toisiamme. Töissä saa, ja pitää olla hauskaa. Meillä saa tehdä, kokeilla ja epäonnistua, sillä uskomme onnistumisen syntyvän vain tekemällä. Rakennat yhdessä muiden kanssa uudistuvaa Pohjantähteä, jossa sinua odottaa ammattitaitoinen, osaamistaan aktiivisesti kehittävä porukka – vakuutusalan erikoisjoukot. Meillä on kattavat henkilöstöedut, mm. runsaasti mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen, laaja työterveyshuolto sekä työhyvinvointi- ja virkistystoimintaa. Meillä on myös hyvät mahdollisuudet paikkariippumattomaan työskentelyyn, ja näin ollen voit halutessasi tehdä myös osin etätöitä. Yhdessä kokoonnumme viikoittain.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Jenni Sukki, p. 040 719 8935 tai etunimi.sukunimi@pohjantahti.fi. Jenni soittaa sinulle takaisin, mikäli ei juuri sillä hetkellä pysty vastaamaan puheluusi. Jennin tavoitat myös hänen LinkedIn-profiilinsa kautta.

Haethan tehtävään viimeistään 15.1.2023 urasivujemme kautta. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelo ja palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Olemme alustavasti suunnitelleet haastatteluiden järjestämistä Hämeenlinnassa 19.1 ja Tampereella 24.1.

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kuukautta valinnan tehtyämme.

Tehtävään valittavan luottotiedot tarkastetaan ja lisäksi edellytetään vakuutusalaa koskevien säännösten mukaista hyvämaineisuutta.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo 125 vuotta
Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen. 

 #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö