Etsimme Financial Controlleria

mies ja nainen työskentelevät ja ideoivat toimistolla

Vastaat Pohjantähden ja siihen kuuluvien tytäryhtiöiden juoksevasta kirjanpidosta, kuukausi-, osavuosi- ja vuositilinpäätösten laadinnasta sekä verotukseen liittyvistä asioista.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja it-järjestelmiämme. Toivomme asiantuntemuksesi näkyvän myös näissä projekteissa. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä muun taloustiimin ja liiketoimintojen kanssa.

Tehtävässä menestymisen kannalta tarpeen ovat:

  • soveltuva kaupallinen koulutus (KTM tai vastaava)
  • useamman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä
  • kokemus konsernitilinpäätöksen laadinnasta
  • kirjanpito- ja verolakien tuntemus
  • hyvän kirjanpitotavan osaaminen.

Työskentelyotteeltasi olet huolellinen ja järjestelmällinen sekä pysyt aikatauluissa. Koet tärkeänä kehittää toimintaa ja työtapoja. Kiinnostuksesi ulottuu myös järjestelmien ja digitalisaation tuomiin mahdollisuuksiin.

Hallitset taloushallinnon ja MS Officen työkalut hyvin. Kokemus taloushallinnon ohjelmista (mm. Sonet, Rondo, OpusCapita, Power BI) on tehtävässä eduksi.

Tarvitset tehtävässä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä englannin kielen taitoa. Vakuutusalan kokemus on eduksi.

Positiivinen ja asiakaslähtöinen ajattelu, itsenäinen työote sekä sujuvat viestintä- ja tiimityöskentelytaidot edistävät tuloksellisuutta tässä työssä.

Tehtävä edellyttää työskentelyä Hämeenlinnan pääkonttorilla työn sitä vaatiessa, osalla viikoista enemmän, muutoin hyvät mahdollisuudet etätyöhön.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden. Kanssamme pääset kehittämään ja käyttämään talousosaamistasi mielenkiintoisessa ja monipuolisessa roolissa. Tulet mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä, jossa sinua odottaa kiva porukka vakuutusalan ammattilaisia.

Meillä Pohjantähdessä on tärkeää, että töissä on kivaa ja jokainen ottaa vastuuta kantamalla kortensa yhteiseen kekoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Kaija Riipinen, kaija.riipinen@pohjantahti.fi.

Haethan pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi viimeistään 31.5.2020 tämän linkin kautta. Tehtävään valittavalta edellytetään puhtaita luottotietoja. Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kuukauden ajan henkilövalinnan tehtyämme.

Maltamme tuskin odottaa kuulevamme sinusta!

Ai, mikä Pohjantähti? Vakavarainen, vakuutusalan konkari jo alalla 125-vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö.