Etsimme palvelupäällikköä

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä, ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme.

Pohjantähden palvelukeskuksessa autamme asiakkaitamme puhelimen ja useiden sähköisten kanavien välityksellä. Meillä työskentelee noin 40 osaavaa asiakaskokemusvastaavaa kahdessa tiimissä. Pian toinen tiimeistämme on vailla innostavaa ja ihmisläheistä esihenkilöä nykyisen esihenkilön siirtyessä uusiin haasteisiin talon sisällä. Nyt etsimmekin joukkoomme

palvelupäällikköä

Palvelupäällikkönä pääset valmentamaan omaa tiimiäsi omalla positiivisella esimerkilläsi. Ymmärrät erinomaisen työntekijä- ja asiakaskokemuksen tärkeyden ja haluat omalla tekemiselläsi kasvattaa niitä. Pääset mukaan kehittämään toimintatapojamme, tekemistämme ja työyhteisöämme. Tietysti hoidat myös esihenkilön hallinnolliset tehtävät, mutta toimit aina ihmiset edellä.

Hoidat tehtäviäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti tehden yhteistyötä paitsi omassa tiimissä myös koko muun työyhteisön kanssa. Vastaat toiminnan tuloksellisuudesta, palvelun laadusta ja osaamisesta valmentamalla tiimiläisiäsi sekä varmistat palvelutilanteen hallinnan työjärjestelyin ja toimintatapoja kehittämällä. Paikkariippumattomassa Pohjantähdessä teemme työtä yhdessä ja erikseen. Työntekopaikkasi on Tampere tai Hämeenlinna sekä halutessasi osin esimerkiksi oma kotisi – asiakkaiden ja tiimisi tarpeiden mukaan!

Hae tehtävää urasivuiltamme viimeistään 23.8.2022

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö