Etsimme korvauskäsittelijää

iloinen porukka työntekijöitä tuulettaa

Sykkiikö sydämesi asiakaspalvelulle, oman osaamisesi ja taitojesi jatkuvalle kehittämiselle sekä rohkealle, itsenäiselle päätöksenteolle?

Etsimme juuri sinua korvaustiimimme! Tarjolla olisi monipuolinen ja mielenkiintoinen, vakituinen korvauskäsittelijän tehtävä.

Työtehtävät sisältävät kokonaisvaltaista henkilökorvausten käsittelyä sisältäen niin kirjallisia päätöksiä kuin asiakkaasta huolehtimista puhelimessa sekä muissa palvelukanavissamme. Pidämme erityisessä arvossa vuorovaikutustaitojasi kirjallisessa ja suullisessa ilmaisussa sekä tehokasta ja rohkeaa työotetta. Osaaminen lääketieteellisistä asioista olisi myös erinomainen lisä. Tehtävän taustaosaamiseksi soveltuu hyvin esimerkiksi kaupallinen tai terveydenhoitoalan korkeakoulututkinto tai muu vastaava pätevyys.

Tarjoamme tueksesi valmentavan esimiehen sekä loistavan tiimin. Lupaamme, että mielenkiintoiset haasteet eivät lopu kesken ja pääset kehittymään niin paljon kuin haluat.

Jos jäit vielä harkitsemaan, palveluesimies Anna Tie kertoo mielellään lisää tehtävästä pe 26.2. klo 12 – 14 ja ti 9.3. klo 14 -16, p. 044 5280 178.

Hae tehtävää tämän linkin kautta mahdollisimman pian – kuitenkin viimeistään 12.3.2020. Työt saat aloittaa heti, kun se vain on mahdollista.

Odotamme sinua jo innolla 🙂

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kk:n ajan valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti?
Vakavarainen, vakuutusalan konkari jo alalla 125-vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi
, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu tästä yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.