Etsimme autovahinkotarkastajaa

iloinen porukka työntekijöitä tuulettaa

Pohjantähti on asiakkaidensa omistama, valtakunnallinen vakuutusyhtiö, joka on voimakkaasi uudistuva ja kehittyvä. Olemme toimineet vakuutusalalla jo 125 vuotta.

Haemme nyt korvauspalveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampere – Hämeenlinna – Helsinki akselille

autovahinkotarkastajaa.

Vahinkotarkastajana työskentelet osana ajoneuvokorvaustiimiä. Ajoneuvokorvauksissa autetaan asiakkaita monikanavaisesti kasko- ja liikennevahingoissa. Tiimissä työskentelee korvausneuvojia, vahinkotarkastajia ja korvausasiantuntija.

Tehtävässä vastaat vaurioajoneuvojen oikean korjaustavan ja -laajuuden määrittelystä sekä korjauskustannuksesta Cabas -järjestelmää käyttäen. Neuvottelet asiakkaiden kanssa kertakorvaus- ja lunastustapauksista. Olet tärkeä palanen asiakkaan korvausprosessia ja vahinkotarkastuksen ohella hoidat tarvittaessa myös asiakkaan vahinkoasiaa eteenpäin. Osallistut toiminnan kehittämiseen sekä tuet korvausneuvojia ja -asiantuntijaa sekä muita yhteistyötahoja vastuualueellasi.

Odotamme sinulta

  • Asiakas on sinulle ykkönen kaikessa tekemisessä – puhelin on sinulle luonteva työväline.
  • Olet ajoneuvotekniikan insinööri tai alan muu ammattilainen.
  • Työkalupakistasi löytyy erinomaiset vuorovaikutustaidot – osaat viestiä monimutkaisistakin asioista ymmärrettävästi ja selkeästi niin suullisesti kuin kirjallisestikin.
  • Olet kerryttänyt ajoneuvovahinkotarkastuksen kokemusta.
  • Tunnet korjaamotoimintaa.
  • Etuna työssä on aiempi kokemus Cabas -järjestelmän käytöstä ja sen kehittämisestä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän huipputiimissä. Saat kollegaksesi korvausneuvojia, -asiantuntijan ja vahinkotarkastajia, joiden kanssa pääset kehittämään ajoneuvokorvauspalvelua. Rakennat yhdessä muiden kanssa uudistuvaa Pohjantähteä, jossa sinua odottaa ammattitaitoinen porukka – vakuutusalan erikoisjoukot. Meillä Pohjantähdessä on tärkeää, että töissä on kivaa ja jokainen ottaa vastuun kantaa kortensa yhteiseen kekoon.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Taivassalo, p. 0400 560150, johanna.taivassalo@pohjantahti.fi Parhaiten tavoitat Johannan tiistaina 14.9. kello 9 – 13 ja maanantaina 20.9. kello 14 – 15.

Lähetäthän hakemuksesi, cv:n ja palkkatoiveesi tämän linkin kautta 23.9.2021 mennessä.

Haethan pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Tehtävään valittavalta edellytetään puhtaita luottotietoja. Säilytämme hakemuksia liitteineen 18kk ajan henkilövalinnan tehtyämme.

Maltamme tuskin odottaa kuulevamme sinusta!

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen, vakuutusalan konkari jo alalla 125 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen tästä