Haemme asiakaspalvelijaa Hämeenlinnaan tai Tampereelle

naiset keskustelevat työympäristössä pöydän ääressä

Sytytkö myynnistä? Onko vuorovaikutus valttisi? Heittääkö haasteet, kilpailut ja tavoitteet bensaa liekkeihisi? Oletko näppärä omaksumaan uusia järjestelmiä? Omaatko vieläpä hyvät suulliset ja kirjalliset ilmaisutaidot?

Taidat olla etsimämme uusi asiakaspalvelija palvelukeskukseen!

Haemme nyt vuorotteluvapaan sijaista palvelukeskukseemme Hämeenlinnaan tai Tampereelle ajalle 18.1. – 16.7.2021. Sijaisuuden jälkeen saatat jatkaa meillä vielä kesätyöntekijänä.

Tarjoamme sinulle tehtävän, jossa pääpaino on asiakkaiden kanssa tehtävässä työssä. Tehtävässäsi vastaat kuluttaja-asiakkaiden kokonaisvaltaisesta palvelusta ja myynnistä.  Palvelemme palvelukeskuksessa asiakkaitamme kaikissa kanavissa hymy korvissa ja onnistumisista motivoituen. Palkitseminen muodostuu TES:in mukaisesta peruspalkasta, sekä palkkio-osasta, johon voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa. Tehtävän hyvä hoitaminen edellyttää kykyä omaksua uusia järjestelmiä ja asioita ketterästi, sekä kykyä toimia ja tehdä päätöksiä itsenäisesti.

Pohjantähti panostaa henkilöstön hyvinvointiin monin tavoin ja vuorotteluvapaa on siihen yksi hyvä keino. Autathan meitä mahdollistamaan vuorotteluvapaan järjestelyt! Valinnassa huomioitavaa on vuorotteluvapaalaki, joka asettaa osaamisen lisäksi ehtoja valinnalle. Sijaiseksi voidaan palkata:

– työtön työnhakija, joka on ollut työttömänä työnhakijana yhdenjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Sijaiseksi palkattavan on oltava työttömänä työnhakijana välittömästi ennen vuorotteluvapaan alkamista.
– alle 30-vuotias työ- ja elinkeinotoimistossa työttömänä työnhakija oleva, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuoksi taikka työtön työnhakija, joka vuorotteluvapaan alkaessa on alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
– Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalain 2 luvun 10 §:ssä tarkoitettuna päätoimisena opiskelijana

Hae paikkaa ja liitä mukaan cv samantien tällä lomakkeella, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lähetä hakemuksesi kuitenkin viimeistään 6.12.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa
asiakkuuspäällikkö Eija Keskinen 18.11. klo 10 – 11, p. 040 6531 800
asiakkuuspäällikkö Santtu Ruikka 19.11. klo 10 – 11, p. 040 5849 389

Säilytämme hakemuksia liitteineen 18 kk:n ajan valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti?

Vakavarainen vakuutusten konkari – alalla jo 125 vuotta! Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, joissa yli 400 ammattilaista asiakkaiden apuna. Ainakin 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, huumorintajuisesti ja yhteistyöllä asiakkaidemme parhaaksi.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö