Etsimme iloista asiakaspalvelijaa Ouluun

iloinen porukka työntekijöitä tuulettaa

Pohjantähti on asiakkaidensa omistama, valtakunnallinen vakuutusyhtiö. Työilmapiirimme on oppiva ja uudistushenkinen – meillä on kivaa töissä!

Olemme ihmisen kokoinen vakuutusyhtiö, jossa tiedetään, ettei elämä ole pelkkää työntekoa. Uudistumme ja uudistamme rohkeasti. Pienenä yhtiönä meidän on helppo olla ketteriä ja reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Sytytkö myynnistä? Onko vuorovaikutus valttisi eikä sormi mene suuhun kysymysten kirjon edessä? Onko sinulla erinomaiset suulliset ja kirjalliset ilmaisutaidot ja olet näppärä järjestelmien kanssa? Taidat siis olla etsimämme uusi tähti:

asiakaspalvelija Ouluun

Itse asiassa nimikkeesi on asiakaskokemusvastaava, koska se kuvaa paremmin tärkeätä rooliasi. Tarkemmin vielä roolissasi korostuu huolenpito tärkeimmistä, eli asiakkaistamme.

Huolehdit toimistolla, puhelimessa ja sähköisissä kanavissa asioivien asiakkaidemme palvelusta kokonaisvaltaisesti sekä kontaktoit asiakkaitamme.

Oulussa sinua odottaa kiva porukka vakuutusalan ammattilaisia. Meillä Pohjantähdessä on tärkeää, että töissä on kivaa ja jokainen ottaa vastuun kantaa kortensa yhteiseen kekoon.

Meillä palvellaan asiakkaita kaikissa kanavissa hymy korvissa ja onnistumisista motivoituen. Odotamme sinulta kokemusta asiakastyöstä, itsenäistä työotetta ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle

  • itsenäisen tehtävänkuvan
  • palkitsemismallin, jossa peruspalkan lisäksi palkkio-osa, johon voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa
  • kattavat henkilöstöedut
  • kasvun paikan vakuutusalan ammattilaiseksi vakavaraisessa, mutta ei niin vakavassa, vaan pikemminkin iloisessa ja erilaisessa #ihmisenkokoisessa vakuutusyhtiössä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv saman tien alla tällä lomakkeella, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana – kuitenkin viimeistään 31.5.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Paikallisjohtaja Samuli Savola maanantaisin ja perjantaisin klo 13-16.30 numerossa 040 8319 489.

 

Tehtävään valittavalta edellytetään puhtaita luottotietoja sekä IDD:n mukaista hyvämaineisuutta. Säilytämme hakemuksia liitteineen 18kk ajan henkilövalinnan tehtyämme.