Etsimme asiakaspalvelijaa Jyväskylään

iloinen porukka työntekijöitä tuulettaa

Pohjantähti on asiakkaidensa omistama, valtakunnallinen vakuutusyhtiö. Työilmapiirimme on oppiva ja uudistushenkinen – meillä on kivaa töissä!

Olemme ihmisen kokoinen vakuutusyhtiö, jossa tiedetään, ettei elämä ole pelkkää työntekoa. Uudistumme ja uudistamme rohkeasti. Pienenä yhtiönä meidän on helppo olla ketteriä ja reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Sytytkö myynnistä ja asiakkuuksien kehittämisistä? Onko vuorovaikutus valttisi eikä sormi mene suuhun kysymysten kirjon edessä? Onko sinulla erinomaiset suulliset ja kirjalliset ilmaisutaidot ja olet näppärä järjestelmien kanssa? Taidat siis olla etsimämme uusi tähti

asiakaspalvelija Jyväskylään

Itse asiassa nimikkeesi on asiakaskokemusvastaava, koska se kuvaa paremmin tärkeätä rooliasi. Tehtävässäsi tärkeää on huolehtia kuluttaja-asiakkaiden asiakaskokemuksesta sekä kasvokkain- että puhelimitse tapahtuvissa kohtaamisissa. Hoidat asiakkaiden palvelutarpeet asiantuntevalla, ja huolehtivalla otteella niin, että kohtamisista kanssasi jää pitkäksi aikaa hyvä mieli. Huolehtivaisuutesi ansiosta myös vakuutusturvan tarpeet tulee täytettyä, sekä asiointikanavat opastettua. Epäselviin pulmiin etsit asiakkaalle ratkaisut, etkä pelkää tarttua luuriin huolehtiaksesi nykyisistä tai potentiaalistista asiakkaista.

Odotamme sinulta

– oma-aloitteellisuutta ja tavoitteellisuutta
– reipasta asennetta ja halua parantaa asiakkaiden kokonaisturvaa
– myynti- ja vuorovaikutustaitoja
– kykyä suunnitella ja organisoida päivittäisiä tehtäviä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
– yhteistyökykyä muun työyhteisön kanssa

Jyväskylässä sinua odottaa kiva porukka vakuutusalan ammattilaisia. Meillä Pohjantähdessä on tärkeää, että töissä on kivaa ja jokainen ottaa vastuun kantaa kortensa yhteiseen kekoon. Odotammekin sinun olevan tiimipeluri, joka vahvistaa entisestään joukkuettamme.

Meillä palvellaan asiakkaita kaikissa kanavissa hymy korvissa ja onnistumisista motivoituen. Odotamme sinulta kokemusta asiakastyöstä, itsenäistä työotetta ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle

– itsenäisen tehtävänkuvan
– palkitsemismallin, jossa peruspalkan lisäksi palkkio-osa, johon voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa
– kattavat henkilöstöedut
– kasvun paikan vakuutusalan ammattilaiseksi vakavaraisessa, mutta ei niin vakavassa, vaan pikemminkin iloisessa ja erilaisessa #ihmisenkokoisessa vakuutusyhtiössä.
– vakituisen työsuhteen

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv saman tien tällä lomakkeella, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana – kuitenkin viimeistään 19.3.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakkuuspäällikkö Eija Keskinen To 18.3.2021 klo 11:00-12:00, p. 040 6531 800.

Tehtävään valittavalta edellytetään puhtaita luottotietoja sekä IDD:n mukaista hyvämaineisuutta. Säilytämme hakemuksia liitteineen 18kk ajan valinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti?

Vakavarainen vakuutusten konkari – alalla jo 125 vuotta! Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, joissa yli 400 ammattilaista asiakkaiden apuna. Ainakin 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, huumorintajuisesti ja yhteistyöllä asiakkaidemme parhaaksi. #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö

Tutustu tästä yhtiöömme, työntekijöihimme ja henkilöstökertomukseemme.