Etsimme asiakaspalvelijaa Hyvinkäälle

ryhmä iloisia ihmisiä heittää tikkaa

Huolehdit toimistolla, puhelimessa ja sähköisissä kanavissa asioivien asiakkaidemme palvelusta kokonaisvaltaisesti sekä kontaktoit asiakkaitamme.

Hyvinkäällä sinua odottaa kiva porukka vakuutusalan ammattilaisia. Meille on tärkeää, että töissä on kivaa ja jokainen ottaa vastuun kantaa kortensa yhteiseen kekoon.

Meillä palvellaan asiakkaita kaikissa kanavissa hymy korvissa ja onnistumisista motivoituen. Odotamme sinulta kokemusta asiakastyöstä, itsenäistä työotetta ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle

  • itsenäisen tehtävänkuvan
  • toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen
  • kattavat henkilöstöedut
  • palkitsemismallin, jossa peruspalkan lisäksi palkkio-osa, johon voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa
  • kasvun paikan vakuutusalan ammattilaiseksi iloisessa franchising-yrityksessä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv saman tien alla tällä lomakkeella, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana – kuitenkin viimeistään 30.6.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Toni Laamanen p. 050 585 0636.

Tehtävään valittavalta edellytetään puhtaita luottotietoja sekä IDD:n mukaista hyvämaineisuutta. Säilytämme hakemuksia liitteineen 18kk ajan henkilövalinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti?

Vakavarainen vakuutusten konkari – alalla jo 125 vuotta! Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, joissa yli 400 ammattilaista asiakkaiden apuna. Ainakin 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, huumorintajuisesti ja yhteistyöllä asiakkaidemme parhaaksi.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö

Tutustu tarkemmin yhtiöömme, työntekijöihimme ja henkilöstökertomukseemme.