Tule asiakaspalvelijaksi henkilöasiakkaiden palvelukeskukseen

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä, ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme.

Sytytkö ylivertaisesta asiakaskokemuksesta ja ihmisten kohtaamisesta? Onko vuorovaikutus valttisi?  Haluatko olla osa huippuporukkaa?

Jos vastasit kaikkiin kyllä, olet etsimämme asiakaspalvelija henkilöasiakkaiden palvelukeskukseen!

Haemme asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteeseen Hämeenlinnaan, Tampereelle tai pääkaupunkiseudulle.

Toimen tarkoituksena on toimia osana tiimiä Pohjantähden, ihmisen kokoisen vakuutusyhtiön, henkilöasiakkaiden palvelukeskuksessa ja tarjota asiakkaillemme erinomaista asiakaskokemusta, vahvistaa asiakastyytyväisyyttä ja kasvattaa asiakaspysyvyyttä.

Hoidat tehtäviäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti tehden yhteistyötä paitsi omassa tiimissä myös koko muun työyhteisön kanssa. Paikkariippumattomassa Pohjantähdessä teemme työtä yhdessä ja erikseen, jolloin työntekopaikkana tulee olemaan joko Hämeenlinna, Tampere tai Helsinki sekä osin esimerkiksi oma kotisi!

 Odotamme sinulta

  •  asiakaslähtöistä ja myynnillistä otetta
  •  ymmärrystä asiakaspalvelusta
  • itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
  • kyky toimia monikanavaisesti palvellen niin puhelimessa kuin sähköisissäkin kanavissa
  • hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa
  • positiivista työotetta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle tueksesi valmentavan esimiehen ja tosi mukavan tiimin. Lupaamme, että mielenkiintoiset haasteet eivät lopu kesken ja ammatillinen kehittymisesi on meille tärkeää. Meillä on hyvät oppimis- ja kehittymismahdollisuudet.

Hae tehtävää urasivuiltamme viimeistään 8.8

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö