Etsimme määräaikaista asiakaskokemusvastaavaa Hämeenlinnaan

ryhmä iloisia ihmisiä heittää tikkaa

Etsimme asiakaskokemusvastaavaa Hämeenlinnaan upouudelle Reskan konttorillemme. Tehtävä on määräaikainen työsuhde, joka jatkuu 31.5.2022 asti.

Tehtävässäsi tärkeää on vahvistaa kuluttaja-asiakkaiden asiakaskokemusta ja pysyvyyttä kaikissa palvelukanavissamme (puhelin, sähköposti, sähköinen asiointipalvelu) aktiivisesti itse asiakkaita kontaktoiden.

Et pelkää tarttua luuriin huolehtiaksesi nykyisten tai potentiaalisten asiakkaiden vakuutusturvan juuri heille sopivaksi. Ymmärrät henki- ja henkilöturvanratkaisujen merkityksen kokonaisturvan kannalta, etkä pelkää keskustella asiakkaan kanssa tulevaisuudenkaan tarpeista.

Odotamme sinulta

  • oma-aloitteellisuutta ja tavoitteellisuutta
  • reipasta asennetta ja halua parantaa asiakkaiden kokonaisturvaa
  • myynti- ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä suunnitella ja organisoida päivittäisiä tehtäviä itsenäisesti ja oma-aloitteisesti
  • yhteistyökykyä muun työyhteisön kanssa.

Hämeenlinnassa sinua odottaa kiva porukka vakuutusalan ammattilaisia. Meillä Pohjantähdessä on tärkeää, että töissä on kivaa ja jokainen ottaa vastuun kantaa kortensa yhteiseen kekoon.

Meillä palvellaan asiakkaita kaikissa kanavissa hymy korvissa ja onnistumisista motivoituen. Odotamme sinulta kokemusta asiakastyöstä, itsenäistä työotetta ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle

  • itsenäisen tehtävänkuvan
  • palkitsemismallin, jossa peruspalkan lisäksi palkkio-osa, johon voit omalla tekemiselläsi vaikuttaa
  • kattavat henkilöstöedut
  • kasvun paikan vakuutusalan ammattilaiseksi vakavaraisessa, mutta ei niin vakavassa ihmisen kokoisessa vakuutusyhtiössä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv saman tien alla tällä lomakkeella, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana – kuitenkin viimeistään 30.6.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Paikallisjohtaja Severi Sipilä, p. 050 535 0281.

Tehtävään valittavalta edellytetään puhtaita luottotietoja sekä IDD:n mukaista hyvämaineisuutta. Säilytämme hakemuksia liitteineen 18kk ajan henkilövalinnan tehtyämme.

Ai mikä Pohjantähti?

Vakavarainen vakuutusten konkari – alalla jo 125 vuotta! Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, joissa yli 400 ammattilaista asiakkaiden apuna. Ainakin 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, huumorintajuisesti ja yhteistyöllä asiakkaidemme parhaaksi.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö

Tutustu tarkemmin yhtiöömme, työntekijöihimme ja henkilöstökertomukseemme.