Haemme kahta asiakasneuvojaa yrityspalveluumme

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä, ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme.

Sytytkö ylivertaisesta asiakaskokemuksesta ja myynnistä? Onko vuorovaikutus valttisi? Haluatko olla osa huippuporukkaa? Jos vastasit kaikkiin kyllä, olet etsimämme asiakaskokemusvastaava yrityspalveluumme!

Haussa on kaksi asiakasneuvojaa yrityspalveluumme.

Avoinna on vakituinen työsuhde sekä määräaikainen työsuhde huhtikuuhun 2024 asti.

Toimen tarkoituksena on toimia osana tiimiä Pohjantähden, ihmisen kokoisen vakuutusyhtiön, yritysasiakkaiden palvelukeskuksessa ja tarjota asiakkaillemme erinomaista asiakaskokemusta, vahvistaa asiakastyytyväisyyttä ja kasvattaa asiakaspysyvyyttä.

Yritysasiakaspalvelussa vastaamme yritysasiakkaidemme kysymyksiin, hoidamme heidän vakuutusasioitaan, täydennämme vakuutusturvaa ja teemme vakuutusratkaisuja. Palvelemme sekä puhelimessa että sähköisissä kanavissa viestien.

Hoidat tehtäviäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti tehden yhteistyötä paitsi omassa tiimissä myös koko muun työyhteisön kanssa. Arjessa kohtaamme myös konttoreillamme, jolloin työntekopaikkana tulee olemaan joko Hämeenlinna, Tampere tai pääkaupunkiseutu. Työnkuva mahdollistaa myös osittain paikkariippumattoman työnteon esimerkiksi kotikonttorilta.

Hae tehtävää urasivuiltamme viimeistään 31.7.2022

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö