Asiakasneuvoja henkilöasiakkaiden palvelukeskukseen

Kesätyö blogin kansikuva. Nuoret yhteisen projektin äärellä.

Tule mukaan rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä, ja jätä kädenjälkesi menestystarinaamme.

Sytytkö ylivertaisesta asiakaskokemuksesta ja ihmisten kohtaamisesta? Onko vuorovaikutus valttisi?  Haluatko olla osa huippuporukkaa? Jos vastasit kaikkiin kyllä, olet etsimämme

asiakasneuvoja

henkilöasiakkaiden palvelukeskukseen!

Haemme kahta (2) asiakasneuvojaa vakituisiin työsuhteisiin.

Toimen tarkoituksena on toimia osana tiimiä Pohjantähden, ihmisen kokoisen vakuutusyhtiön, henkilöasiakkaiden palvelukeskuksessa ja tarjota asiakkaillemme erinomaista asiakaskokemusta, vahvistaa asiakastyytyväisyyttä ja kasvattaa asiakaspysyvyyttä. Palvelukeskuksessa hoidamme asiakkaiden vakuutusasioihin liittyviä kysymyksiä, laskutukseen tai muihin asiakkuuden hoitoon liittyviä muutoksia tai kysymyksiä, kartoitamme vakuutusturvan tarpeita ja autamme löytämään oikeat vakuutusratkaisut. Hoidamme tehtäviä monikanavaisesti puhelimessa ja sähköisissä kanavissa viestien.

Hoidat tehtäviäsi itsenäisesti ja oma-aloitteisesti tehden yhteistyötä paitsi omassa tiimissä myös koko muun työyhteisön kanssa. Arjessa kohtaamme viikoittain konttorilla, jolloin työntekopaikkana tulee olemaan joko Hämeenlinna, Tampere tai pääkaupunkiseutu. Työnkuva mahdollistaa myös osittain paikkariippumattoman työnteon esimerkiksi kotikonttorilta.

Hae tehtävää urasivuiltamme.

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen vakuutusalan konkari, alalla jo lähes 130 vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta – työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi. Tutustu yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.

#ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö