Siirry sisältöön
** Korvausjärjestelmien uudistusten takia korvauspalveluissamme on tällä hetkellä ruuhkaa. Olemme asiakkaisiin yhteydessä, mikäli tarvitsemme vahinkoasian käsittelyyn lisätietoja. Pahoittelemme tilannetta ja toivomme malttia uudistusten keskellä! ** Konttorimme palvelevat ainoastaan ajanvarauksella. Voit varata ajan turvalliseen konttoriasiointiin numerosta 020 763 4010. **
Oma Pohjantähti
Vauvan jalat

Suoralaskutuspalvelumme

Henkilöasiakkaana saat joustavampaa terveydenhoitoa Pohjantähden suoralaskutuspalvelun avulla. Yhteistyökumppaneitamme ovat Mehiläinen ja Pihlajalinna.

Suoralaskutuspalvelussa lääkärikäyntien hoitokulut hoituvat suoralaskutuksena. Maksat itse vain omavastuuosuuden ensimmäisestä vastaanottokäynnistä, tarvittavat jatkokäynnit yhteistyökumppanimme laskuttaa suoraan meiltä.

Erillistä vahinkoilmoitusta sinun ei tarvitse tehdä. Helppoa ja kätevää!

Suoralaskutuspalvelumme on avoinna arkisin klo 8-16, ja saat tiedon suoralaskutuksen onnistumisesta jo ennen vastaanottoa. Jos et saa tekstiviestiä ennen vastaanottoaikaasi, tulee sinun maksaa vastaanoton kulut itse ja tehdä vahinkoilmoitus jälkikäteen Oma Pohjantähdessä.

Palvelu on käytössä vapaaehtoisessa sairaus-, tapaturma- ja kilpaurheiluvakuutuksessa sekä yrityksen Tähtiterveysvakuutuksessa. Jos olet yrityksen Tähtiterveysasiakas, mainitse aikaa varatessasi, että sinulla on työterveyshuollon lääkärin lähete. Palvelumme ei koske matkustajavahinkoja.

Asiakaspalvelumme neuvoo ja auttaa palveluun ja vakuutusturvaan liittyvissä kysymyksissä numerossa 020 763 4010 arkisin klo 8-18.

Hoida vakuutusasiasi kätevästi Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

Varaa vastaanottoaika Mehiläisestä
Varaa vastaanottoaika Pihlajalinnasta
Saat suoralaskutusluvan tekstiviestillä