Siirry sisältöön
Kaikki konttorimme ovat poikkeustilan aikana suljettuina. Palvelemme puhelimitse numerossa 020 763 4010 sekä yritysasiakkaita numerossa 020 763 4052.

Olemme sulkeneet kaikki konttorimme 17.3.2020 alkaen koronavirusepidemian vuoksi. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista. Palvelemme puhelimitse sekä Oma Pohjantähdessä. Kiitos ymmärryksestäsi! Pidäthän itsestäsi ja läheisistäsi huolta.

Vauvan jalat

Suoralaskutuspalvelumme

Henkilöasiakkaana saat joustavampaa terveydenhoitoa Pohjantähden suoralaskutuspalvelun avulla. Yhteistyökumppaneitamme ovat Mehiläinen sekä Pihlajalinna.

Suoralaskutuspalvelussamme lääkärikäyntien hoitokulut hoituvat suoralaskutuksena. Maksat itse vain omavastuuosuuden ensimmäisestä vastaanottokäynnistä, tarvittavat jatkokäynnit yhteistyökumppanimme laskuttaa suoraan meiltä.

Erillistä vahinkoilmoitusta sinun ei tarvitse tehdä. Helppoa ja kätevää!

Saat tiedon suoralaskutuksen onnistumisesta jo ennen vastaanottoa. Palvelu on käytössä vapaaehtoisessa sairaus-, tapaturma- ja kilpaurheiluvakuutuksessa. Palvelumme ei koske matkustajavahinkoja eikä ryhmävakuutuksesta korvattavia vahinkoja.

Suoralaskutuspalvelumme on avoinna arkisin klo 8-16. Asiakaspalvelumme neuvoo ja auttaa palveluun ja vakuutusturvaan liittyvissä kysymyksissä numerossa 020 763 4010 arkisin klo 8-20.

Hoida vakuutusasiasi kätevästi Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

Varaa vastaanottoaika Mehiläisestä
Varaa vastaanottoaika Pihlajalinnasta
Saat suoralaskutusluvan tekstiviestillä