Siirry sisältöön
Oma Pohjantähti
Vauvan jalat

Suoralaskutuspalvelumme

Saat joustavampaa terveydenhoitoa Pohjantähden suoralaskutuspalvelun avulla. Yhteistyökumppaneitamme ovat Mehiläinen ja Pihlajalinna.

Mikä suoralaskutuspalvelu?

Suoralaskutuspalvelussa lääkärikäyntien kulut hoituvat suoralaskutuksena. Maksat itse vain omavastuuosuuden ensimmäisestä vastaanottokäynnistä ja ylimenevästä osuudesta lähtee lasku Pohjantähteen. Mahdolliset jatkokäynnit laskutetaan myös suoraan Pohjantähdestä. Kun käytät suoralaskutusta, sinun ei tarvitse tehdä lainkaan vahinkoilmoitusta.

Saat suoralaskutuksen käyttöösi, kun kerrot aikaa varatessasi Pohjantähden vakuutuksesta. Suoralaskutuspyyntö lähtee meille ja saat tekstiviestillä tiedon suoralaskutuksen onnistumisesta ennen vastaanottoa. Jos et saa tekstiviestiä ennen vastaanottoaikaasi, maksa käynnin kulut itse ja tee käynnistä vahinkoilmoitus Oma Pohjantähdessä.

Missä vakuutuksissa voin käyttää suoralaskutusta?

Palvelu on käytössä vapaaehtoisissa sairaus- ja tapaturmavakuutuksissa sekä Yrityksen Tähtiterveysvakuutuksessa. Jos olet Yrityksen Tähtiterveysasiakas, mainitse aikaa varatessasi, että sinulla on työterveyshuollon lääkärin lähete. Palvelumme ei koske matkalla sattuneita sairastumisia tai tapaturmia.

Asiakaspalvelumme neuvoo ja auttaa palveluun ja vakuutusturvaan liittyvissä kysymyksissä.

Hoida vakuutusasiasi kätevästi Oma Pohjantähdessä

Toimi näin

Varaa vastaanottoaika Mehiläisestä
Varaa vastaanottoaika Pihlajalinnasta
Saat suoralaskutusluvan tekstiviestillä