Sisäinen tarkastaja

Pohjantähti on vuonna 1895 perustettu keskinäinen vakuutusyhtiö, joka palvelee lähes 30 toimipisteessä kautta maan. Pohjantähdessä on n. 350 työntekijää ja 100 vakuutusedustajaa. Viime vuosina hyvät tulokset ovat vahvistaneet yhtiön hyvällä tasolla olevaa vakavaraisuutta.

Haemme pääkonttorillemme Hämeenlinnaan

SISÄISTÄ TARKASTAJAA

Pohjantähden sisäisenä tarkastajana vastaat yhtiön koko liiketoiminnan sisäisestä valvonnasta, raportoinnista sekä kaikista sisäisen tarkastuksen velvoitteista. Vastaat itsenäisesti sisäisen tarkastuksen toiminnasta. Tehtävääsi ohjaa alan ammatillinen ohjeistus ja lainsäädäntö sekä ylimmän johdon ja hallituksen linjaukset. Tehtäväsi on ylläpitää ja kehittää sisäisen tarkastuksen toimintaa Pohjantähden organisaation toimintamallien ja velvoitteiden mukaisesti.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on vahvaa finanssialan kokemusta sekä liiketaloudellista osaamista. Arvostamme lisäksi riskienhallinnan ja sisäisen valvonnan tuntemusta. Pystyt analyyttisesti ja perustellusti tukemaan organisaation eri toimintojen ja prosessien kehitystavoitteita ja tunnistamaan sisäisen valvonnan mukaiset riskit. Osaat hankkia informaatiota erilaisista tietojärjestelmistä ja kykenet arvioimaan objektiivisesti näitä tarkastuskokonaisuuksia, joihin vaikuttavat muuttuva lainsäädäntö ja yrityksen strategiset tavoitteet. Pystyt itsenäiseen työhön ja sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä aito halu kantaa vastuuta.

Ylempi korkeakoulututkinto, sisäisen tarkastuksen hallinta ja kokemus finanssialalta antavat parhaat edellytykset onnistumiseen. Toimipaikka on Hämeenlinnassa ja tehtävää on mahdollista hoitaa osin etänä.

Sinulle on tarjolla mielenkiintoinen työ ja vaikutusmahdollisuuksia kehittyvässä yhtiössä, joka on jo 122 vuotta menestynyt omalla toimintamallillaan suurten kilpailijoidensa rinnalla.

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, jätä hakemuksesi viimeistään 6.11.2018 osoitteessa https://inhunt.fi/inhunt_opportunities/sisainen-tarkastaja/. Hae kuitenkin tehtävään mahdollisimman pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajan kuluessa. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Headhunter Harri Vuontelo p. 044 577 1204 ja Isa Karlsson p. 040 839 0246 InHunt Groupista.