Esikäsittelijä

Pohjantähti on asiakkaidensa omistama, valtakunnallinen vakuutusyhtiö, joka on voimakkaasti uudistuva ja kehittyvä. Olemme toimineet vakuutusalalla jo 120 vuotta – katso Pohjantähden tarina.

Innostutko erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta ja joukkuepelistä? Meillä työtä tehdään kuin viestijoukkueessa ripein ”kapulan vaihdoin”, jotta asiakkaamme saavat luvattua palvelua.

Etsimme nyt joukkueeseen uudistamishenkistä vahvistusta tuotannon tukipalveluihin:

Vahinkojen esikäsittelijä

Tehtäviisi kuuluvat vahinkojen esikäsittely tavoitteiden mukaisesti reaaliajassa, sisäisten tukipalveluiden toiminnallisuuden kehittäminen ja postin käsittely reaaliajassa päivittäin. Vahinkojen esikäsittelyssä päävastuualueenasi ovat vahinkojen avauksen, tallennuksen, asiakirjojen skannauksen, lisäkyselyt ja muut tarvittavat käsittelyyn liittyvät tehtävät. Vastaat myös sisäisten tukipalveluiden postituksesta.

Etsimämme henkilö on tarmokas, yhteistyökykyinen ja itsenäisen työotteen omaava henkilö. Tehtävä on määräaikainen jatkuen 30.5.2020 saakka. Monipuolisen tehtävänkuvan lisäksi tarjoamme kattavat henkilöstöedut ja lämminhenkisen työyhteisömme tuen. Toimipaikkasi on Hämeenlinnassa pääkonttorillamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkipäivisin klo 10 – 11 osastopäällikkö Päivi Wiitamäki, p. 050 344 1819

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, cv, palkkatoiveesi ja mahdollinen aloitusajankohta viimeistään 21.3.2019 mennessä osoitteeseen rekrytointi@pohjantahti.fi. Otsikoithan viestisi muodossa ”Esikäsittely/ Oma nimi”.

Säilytämme saamiamme hakemuksia liitteineen 6 kk henkilövalinnan tehtyämme.