Lomakkeet

lomakkeet

Voit tehdä ilmoituksia Pohjantähteen erilaisilla lomakkeilla tai Oma Pohjantähdessä. Lomakkeita yrityksen vakuutusasioihin liittyen löydät täältä.

Verkkolomakkeet

Tulostettavat lomakkeet

Lomakkeet ovat pdf-muodossa. Voit täyttää ja tulostaa ne omalla tietokoneellasi ja lähettää Pohjantähteen. Lähetä lomakkeet ilman postimaksua käyttämällä vastauslähetysosoitetta:

Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö
Pääkonttori

Info: 000
Tunnus: 5001665
00003 VASTAUSLÄHETYS

Palkkailmoitukset

Tee palkkailmoitus verkossa tai täytä ja tulosta tästä:

Palkkailmoitukseen on täydennettävä asiakkaan nimi, vakuutuksen numero ja vakuutuskausi, yrityksen omistusuhdetiedot sekä palkat työnlaaduittain. Muista myös allekirjoitus.

Huolellisesti täytetty palkkailmoitus nopeuttaa aina käsittelyä ja lopullisen vakuutusmaksun laskentaa. Tarkempia ohjeita palkkailmoituksen täyttämiseen löydät palkkailmoituksen täyttöohjeesta.

Mikäli tarvitsemme lisätietoja, otamme yhteyttä. Muistathan laittaa palkkailmoitukseen puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut tarvittaessa. Lisätietoja palkkailmoituksista saat soittamalla palvelunumeroomme 020 763 4010 (ma-pe klo 8-20).

Huom. Jos et pysty täyttämään lomakkeita, muuta Adobe Readerin (9-versio) asetuksia seuraavasti: Valitse Muokkaa (Edit) – Oletusarvot (Preferences) ja sieltä kohta Dokumentit (Documents). Valitse sitten PDF/A-näkymätila (PDF/A View Mode) -kohtaan kentän ”Tarkastele dokumentteja PDF/A-tilassa” (View documents in PDF/A mode) arvoksi ”Ei koskaan” (Never) ja klikkaa OK.