Yllätysviestejä Pohjantähdestä

”Olemme vastaanottaneet ilmoituksen tapahtuneesta liikennevahingosta, jossa ajoneuvonne on ollut osallisena. Pyydämme täyttämään vahinkoilmoituksen Oma Pohjantähden kautta.”

Ai miksi? Kun omaan autoon ei tullut mitään? Ja eikös se toinen osapuoli selvitä asian, jos haluaa hakea korvauksia omasta autostaan?

Jos yllätysviesti osuu kohdallesi, niin siihen on hyvä syy. Vahinkoilmoituspyyntö ei suinkaan ole syytös. Sen sijaan haluamme selvittää asian, jotta tiedämme, olemmeko korvausvelvollisia vai emme. Vahinkoilmoituspyyntöön vastaamalla huolehdit omasta oikeudestasi korvauksiin sekä vahingottomien vuosien tuomiin bonuksiin.

Niin ne bonukset – nehän siis laskevat vasta jos päädytään maksamaan korvauksia, joten voit palauttaa vahinkoilmoituksen huoletta. Eivätkä bonukset laske vielä silloinkaan, jos olet Pohjantähden Tähtikuljettaja. Tähtikuljettajalle tarjoamme nimittäin ensimmäisen erehdyksen ilman bonusmenetystä.

Vahinkoilmoitusta ei kannata jättää täyttämättä. Silloin emme nimittäin tiedä, mitä vahinkopaikalla on sinun näkökulmastasi katsottuna tapahtunut. Jäämme vastapuolen kertomuksen varaan.

Liikennevahingosta korvauspäätös on tehtävä niillä tiedoilla, mitä on saatu, joten aina kannattaa kertoa oma näkökulma.

Entäs se toinen auto? Palauttamalla vahinkoilmoituksen siirrät huolesi meille ja ohjaat vahingon toisen osapuolen asioimaan meidän kanssamme.

Vartioimme vakuutusmaksujasi, joten huolehdimme, että et joudu maksamaan ylimääräistä tai maksumieheksi vahingossa, jossa et ole korvausvelvollinen.

Palauttamalla vahinkoilmoituksen olet oman osuutesi tehnyt – me hoidamme asian siitä eteenpäin.