Nuoren tapaamissoittajan tie asiantuntijaksi – Mirkan uratarina

Hei,

olen Mirka Puurtinen ja työskentelen asiantuntijana tuote- ja palvelukehitystiimissä.

Työtehtäviini kuuluvat mm.

  • liiketoiminnan palveluiden, toimintamallien ja järjestelmien kehittäminen asiakkuuksiin, kohdehankintaan, raportointiin ja projektitoimintaan liittyen
  • kohdehankinnan koordinointi
  • vastuualueeseeni liittyvät järjestelmät ja palvelut sekä niiden kehittäminen
  • lukuisat muut juoksevat asiat yli organisaatiorajojen.

Olen ollut Pohjantähdessä jo vuodesta 1998 asti, joten työvuosia on kertynyt yli 22 vuotta. Urallani olen päässyt tekemään erilaisia tehtäviä vakuutusalalla ja koenkin sen rikkaudeksi.

Tulin Pohjantähteen tapaamissoittajaksi, josta siirryin puhelinpalveluun palveluneuvojan tehtävään. Työskentelin usean vuoden ajan asiakasrajapinnassa ja hoidin asiakkaidemme asioita niin puhelimessa kuin kasvotusten. Palveluneuvojan tehtävästä siirryin palveluassistentiksi.

Sen jälkeen olen toiminut mm. aluesihteerinä, kentän johtajan sihteerinä ja asiakkuusasiantuntijana. Asiantuntijan tehtävässä olin ensin yritysasiakasliiketoiminnassa ja nyt tuote- ja palvelukehityksessä.

Nykyisessä työssäni kiinnostavinta ovat mielenkiintoiset projektit, yhteistyön tekeminen kaikkien pohjantähtiläisten kanssa ja vaihtelevat työtehtävät. Lähes päivittäin voi tuntea onnistumisen tunteita kun onnistuu löytämään ratkaisun ongelmaan.

Pohjantähti-vuosieni aikana minulle on tarjoutunut mahdollisuuksia myös kehittymiseen ja opiskeluun. Nyt opiskelen avoimessa yliopistossa palvelumuotoilua, joka on todella mielenkiintoista ja innostavaa. Myös sisäiset koulutukset antavat hyviä eväitä työskentelyyn ja kehittymiseen tehtävässäni.

Pohjantähden yksi vahvuus on matala organisaatio. Asioista voidaan keskustella ja päättää nopeastikin. Jokaisella on myös mahdollisuus olla mukana kehittämässä yhtiötä entistä paremmaksi. Meillä on hyvä yhteishenki ja yhdessä tekemisen meininki. Työssä jaksamista tuetaan monin eri tavoin ja työsuhde-edut ovat todella hyvät.

Toivon, että Pohjantähti säilyy tulevaisuudessakin itsenäisenä ja vakaana, aidosti ihmisen kokoisena vakuutusyhtiönä niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin näkökulmasta.

Asiakkaamme omistavat palan Pohjantähteä – me olemme olemassa heitä varten.