Kun karvanassu sairastaa, suorakorvauspalvelu helpottaa

”Karhunpoika sairastaa, häntä hellikäämme”, lauletaan jo lastenlaulussakin. Perheen karvanassun sairastuessa on huoli ja murhe suuri. Kustannukset jäävät toisarvoiseen asemaan, mutta toki hoitotoimenpiteiden karttuessa myös raha-asiat jyskyttävät takaraivossa.

Oletko varautunut eläinystäviin kohdistuviin eläinlääkärikuluihin säästämällä tai ottamalla vakuutuksen? Vai onko taktiikkasi luottaa hyvään onneen? Onnekseni tajusin itse ottaa vakuutukset kissoilleni jo niiden ollessa pentuja.

Kissallani todettiin kaksi vuotta kestäneiden tutkimusten ja lääkitysten jälkeen astma. Ennen diagnoosia oli otettu allergiatesti jos toinenkin, poistettu nielurisat ja lääkitty kisulia useita kertoja. Kuluja en tohtinut edes miettiä. Vakuutus korvasi kuitenkin aina sen, mitä ehtojen mukaan kuuluikin.

Suorakorvausklinikalla asiointi helpotti elämääni ja rahatalouttani. Olin ilmoittani heille kissani olevan vakuutettu, vakuutusyhtiön nimen ja vakuutuksen numeron.

Tämän jälkeen loppu sujui automaattisesti. Klinikkakäynnin yhteydessä käynnin tiedot toimitettiin vakuutusyhtiöön. Muutaman minuutin odottelun jälkeen klinikalle tuli tieto, mikä osuus käynnin kuluista korvataan vakuutuksesta, ja minkä osuuden maksan itse.

Myös toisen kissamme kaliki-viruksen aiheuttamien jälkitautien hoito helpottui, kun hoidoissa käytiin suorakorvausklinikalla.

Suorakorvausklinikkaa käytettäessä oman rahan tarve vähenee. Mikäli vakuutuskauden omavastuu on jo vähennetty, eikä hoitokuluissa ole ehtojen ulkopuolelle rajattuja kuluja, et itse maksa käynnistä mitään. Myöskään vahinkoilmoitusta ei tarvitse täyttää, eikä toimittaa jälkikäteen vakuutusyhtiöön lisätietoja. Mikäli lisätietoja tarvitaan, kysytään ne heti klinikkakäynnin aikana. Näin vältytään tulkintavirheiltä ja turhalta säätämiseltä.

Suorakorvauspalvelumme on avoinna arkipäivisin yhdeksästä neljään. Nyt kesälomakaudella on hyvin aikaa testata palvelumme erinomaisuus.

Mikäli asioit klinikalla suorakorvauspalvelumme aukioloaikojen ulkopuolella, voit pyytää klinikkaa lähettämään käyntitositteet puolestasi Pohjantähteen. Käsittelemme ne heti seuraavana arkipäivänä.