Autovakuutuslaskuri

Autovakuutuslaskuri – Laske hinta ja osta kätevästi verkosta!

Pohjantähden autovakuutus on monipuolinen ja kilpailukykyinen. Myönnämme kaikille asiakkaillemme liikennevakuutukseen 31 prosentin lähtöbonuksen, joka huomioidaan kaikissa bonusluokissa. Markkinoiden kilpailukykyisimmän liikennevakuutuksen bonuksen laskemme vakuutus- ja vahinkohistoriasi perusteella. Kaskovakuutukseen myönnämme 70 prosentin bonuksen.

Laske hinta autovakuutuslaskurilla verkossa ja osta vakuutus myös moottoripyörälle, mopolle, peräkärrylle tai muulle ajoneuvolle. Samalla kertaa teet kätevästi myös rekisteröinnin.

Testaa hinta autovakuutuslaskurilla ja osta:

Autovakuutuslaskuri – Laske hinta ja osta kätevästi verkosta!

Pohjantähden bonusetu on markkinoiden kilpailukykyisin

Pohjantähtiturvan ajoneuvovakuutusten – sekä liikenteen että ajoneuvoturvan – bonusjärjestelmät sallivat Tähtikuljettajalle yhden vahingon ilman bonusmenetystä! Ainutlaatuista on myös se, että liikennevakuutuksen bonusedun saaminen ei edellytä vahingottomia vuosia nimenomaisesti Pohjantähdessä.

Miksi tarvitsen kaskovakuutuksen liikennevakuutuksen lisäksi?

Vapaaehtoinen ajoneuvovakuutus korvaa äkillisiä ja ennalta arvaamattomia ajoneuvollesi aiheutuneita vahinkoja. Ainoastaan paloriski on perusturvasi vuoksi pakollinen valinta, muun vakuutusturvan valitset itse. Voit valita autovakuutukseesi eläin-, hinaus-, ilkivalta-, keskeytys-, lasi-, luonnonilmiö-, oikeusturva-, törmäys-, rahoitus- ja varkausriskin.

Pohjantähdessä määrittelet itse riskikohtaisen omavastuusumman 150 ja 2000 euron väliltä. Oletusomavastuu on 200 euroa.