Pohjantähteen lemmikkivakuutuksen suorakorvaus

Eläinvakuutuksen suorakorvaus

Pohjantähti korvaa lemmikki- ja seuraeläinvakuutuksella vakuutetun eläimen hoito­kuluja suorakorvauspalveluna. Tämä tarkoittaa, että maksamme lemmikkieläimen hoitokuluista vakuutuksesta korvattavan osuuden suoraan eläinlääkäriasemalle.

Pohjantähden suorakorvauspalvelu on käytössä arkisin klo 9–16 Evidensian eläinlääkäriasemilla.

Jos käytät lemmikkiäsi eläinlääkäriasemalla illalla tai viikonloppuna, ei vakuutuskorvausta voida vielä maksaa suorakorvauksena. Tällöin voit hakea korvausta lähettämällä normaalisti vahinko­ilmoituksen. Ilta-aikoihinkin olemme kuitenkin tuomassa palvelua, tiedotamme tästä lisää myöhemmin.

Katso Evidensian toimipisteet ja varaa aika

Lue lisää Pohjantähden lemmikkivakuutuksesta ja pyydä tarjous

Kun menet eläinlääkäriasemalle

  • Kerro että olet Pohjantähden asiakas ja ilmoita vakuutusnumerosi.
  • Kuvaile tapaturma tai sairauden oireet ja vastaa sinulle esitettyihin tarkentaviin kysymyksiin.
  • Sinun ei tarvitse tehdä erikseen vahinkoilmoitusta, vaan Evidensia toimittaa tiedot sähköisesti Pohjantähteen.
  • Maksat vain sen osan hoitokululaskusta, joka ei kuulu korvattavaksi vakuutuksestasi.

Ilmoitamme vakuutuksesta korvattavan summan Evidensiaan sinun vielä siellä asioidessasi. Voi olla mahdollista, että maksat vain vakuutuksen omavastuuosuuden tai et sitäkään, jos vahingon omavastuu on vähennetty jo sinulle aiemmin maksetuista korvauksista. Lähetämme sinulle kirjallisen korvauspäätöksen asiaan liittyen.

Jos hoitokuluja ei jostain syystä voida korvata suorakorvauksena, maksat koko hoitokululaskun eläinlääkäriasemalla. Saat tällöin Pohjantähdeltä lisäselvityspyynnön tai asiaa koskevan korvaus­päätöksen perusteluineen.