Matkavakuutus kuntoon kesäksi

Kesälomakausi alkaa olla parhaimmillaan. Matkavakuutus voi olla paras reissukaverisi, joten muistathan tarkistaa  ennen matkalle lähtöä, että vakuutusturvasi on kunnossa!

Pohjantähtiturvassa voit vakuuttaa sekä matkustajat että matkatavarat. Matkavakuutukset ovat jatkuvia vuosivakuutuksia, joten vakuutusturvasi on aina voimassa kun matkustat 50 kilometrin päähän vakituisesta asuinpaikastasi – oletpa sitten himoreissaaja tai satunnainen matkailija.

Pohjantähden matkustajavakuutus kattaa matkatapaturmasta tai -sairaudesta aiheutuneiden hoitokulujen lisäksi matkan peruuntumisesta, keskeytymisestä, matkalta myöhästymisestä ja matkan odottamisesta aiheutuneita kuluja. Näyttämällä Pohjantähdeltä saamaasi matkavakuutuskorttia sinun ei tarvitse huolehtia matkalla annetun hoidon kustannuksista, vaan hoidon antaja voi laskuttaa suoraan Pohjantähteä.

Muistathan tarkistaa matkustavakuutuksen voimassaolon erityisesti silloin, kun matkustat maihin tai alueille, joihin on julistettu poikkeustila. Pohjantähden matkustajavakuutus ei ole voimassa niissä maissa tai alueilla, joihin matkustamista Suomen ulkoministeriö suosittelee välttämään.