Liikennevakuutuslaki uudistuu – Pohjantähden edut säilyvät

Liikennevakuutuslaki uudistuu tammikuun alussa, mutta lakimuutos ei edellytä Pohjantähden vakuutuksenottajilta toimenpiteitä. ”Pohjantähdessä jatketaan nykyisellä liikennevakuutustuotteellamme ja tarjoamme asiakkaillemme tutut edut”, vahvistaa Pohjantähden tuotepäällikkö Niina Viitanen.

Pohjantähden nykyinen autovakuutustuote sisältää muun muassa markkinoiden parhaan Tähtikuljettajan etuominaisuuden.
” Pohjantähden Tähtikuljettajan edun saavutat, kun olet ajanut kaksi vuotta täysillä 70 % bonuksilla. Silloin yksi liikennevahinko ei pudota bonuksiasi, vaan vakuutuksella on jatkossakin täysi 70 %:n bonus”, tiivistää Viitanen. ”Sama Tähtikuljettajan etu koskee myös Pohjantähden kaskovakuutusta”.

Tähtikuljettajan edun saa liikennevakuutukseen myös silloin, kun siirrät bonuksen toisesta yhtiöistä Pohjantähteen. Tähtikuljettajan etua ei siis tarvitse liikennevakuutuksessa ansaita nimenomaisesti Pohjantähdessä.

Ajoneuvokohtaisesta bonuksesta henkilökohtaiseen bonukseen

Keväällä 2017 Pohjantähden liikennevakuutukseen on tulossa uudistus, jossa siirrytään käyttämään ajoneuvokohtaisen bonuksen sijaan henkilökohtaista bonusta.

Bonus on nyt ollut ajoneuvokohtainen eli jokaisella ajoneuvolla on ollut oma vahinkohistoriansa, jonka perusteella bonus on määräytynyt. Muutoksen myötä bonus määräytyy vakuutuksenottajan mukaan. Bonuksen muodostumiseen vaikuttavat vakuutuksenottajalle sattuneet vahingot sekä vakuutuksen kesto.

”Tämä tarkoittaa sitä, että voimme entistä paremmin palkita huolellisia asiakkaitamme. Huolellinen kuljettaja voi jatkossa saada samat hyvät bonuksensa kaikkiin ajoneuvoihinsa, jolloin esimerkiksi perheen kakkosautoa vakuuttaessa on mahdollista saada rahanarvoisia etuja”, Viitanen havainnollistaa.

Lue lisää Tähtikuljettajan eduista

Lisätietoa liikennevakuutuslain muutoksesta:

Liikennevakuutuskeskus

Liikennevakuutuslaki muuttuu 1.1.2017 – Pohjantähden tiedote