Lemmikkivakuutuksen suorakorvaus

suorakorvauspalvelu

Lemmikki- tai seuraeläinvakuutuksella vakuutetun lemmikkisi sairastaessa tai joutuessa onnettomuuteen voit käyttää Pohjantähden suorakorvauspalvelua. Tällöin maksamme lemmikkisi hoitokuluista vakuutuksesta korvattavan osuuden suoraan eläinlääkäriasemalle.

Pohjantähden suorakorvauspalvelu on käytössä Evidensian eläinlääkäriasemilla ja yli 20 muulla eläinlääkäriasemalla.

Katso Evidensian toimipisteet ja varaa aika

Katso lista suorakorvauspalvelun piirissä olevista muista eläinlääkäriasemista

Lue lisää Pohjantähden lemmikkivakuutuksesta ja pyydä tarjous

Suorakorvauspalvelun käyttö eläinlääkäriasemalla

  • Kerro, että olet Pohjantähden asiakas ja ilmoita vakuutusnumerosi.
  • Kuvaile eläimen tapaturma tai sairauden oireet ja vastaa sinulle esitettyihin tarkentaviin kysymyksiin.
  • Sinun ei tarvitse tehdä erikseen vahinkoilmoitusta, vaan eläinlääkäriasema toimittaa tiedot sähköisesti Pohjantähteen.
  • Maksamme korvauksen suoraan eläinlääkäriasemalle, jos korvattavuus on selvä. Muussa tapauksessa maksat hoitokulut itse. Tarvittaessa teemme sinulle lisäselvityspyynnön.

Näin palvelu toimii

Kun asioit eläinlääkäriasemalla ma–pe klo 9–16

  • Ilmoitamme vakuutuksesta korvattavan summan eläinlääkäriasemalle sinun vielä siellä asioidessasi.
  • Maksat eläinlääkäriasemalle hoitokulut vain siltä osin, kun niitä ei korvata vakuutuksestasi (esim. omavastuuosuuden).

Kun asioit eläinlääkäriasemalla muina aikoina

  • Mikäli valitsemallasi eläinlääkäriasemalla on käytössä Lindorff Invest Oy:n tarjoama lasku- ja erämaksupalvelu, voit hakea hoitokulujen maksua varten luottoa.*
  • Luottohakemuksen tekee aina eläimen hoitoon tuova henkilö omilla tiedoillaan ja luotonhakija todistaa henkilöllisyytensä sekä antaa viralliset yhteystietonsa eläinlääkäriasemalla asioidessaan.
  • Eläinlääkäriasema ilmoittaa hoitokäynnistä Pohjantähdelle, jos olet saanut Lindorff Invest Oy:lta myönteisen luottopäätöksen. Jos korvattavuus on selvä, Pohjantähti suorittaa vakuutuskorvauksen suoraan eläinlääkäriasemalle.
  • Lindorff Payment Services AB laskuttaa reaaliaikaisen luottopäätöksen jälkeen hoitokuluista sen osan, jota ei ole korvattu vakuutuksestasi. Maksamalla laskun eräpäivään mennessä et maksa korkoa tai luottokuluja.

* Laskun ja kertaluoton myöntäjä sekä käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjä on Lindorff Invest Oy, PL 20, 20101 Turku. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen lasku tai luotto siirtyy Lindorff Payment Services AB:lle, joka vastaa Lindorffin kuluttajaluotoista ja rahoituksesta Pohjoismaissa. Lisätietoja bill.lindorff.fi