Liikennevakuutuksen bonusjärjestelmä palkitsee huolellisia kuljettajia

Vahinkojen torjunta ja ennalta ehkäisy on yksi vakuutusyhtiöiden olennaisista tehtävistä. Liikennevakuutusten bonusjärjestelmillä pyritään omalta osaltaan kannustamaan maltilliseen ajotapaan. Pohjantähden liikennevakuutus palkitsee entistä paremmin huolellisia kuljettajia ja  sallii Tähtikuljettajalle yhden liikennevahingon ilman bonusmenetystä.

Pohjantähden liikennevakuutus on ykkönen monessakin suhteessa – erityisesti bonuskäytäntöjen osalta. Liikennevakuutuksen bonus on ajoneuvokohtaisen sijaan henkilökohtainen. Aloitteleville kuljettajille annamme 31 % lähtöbonuksen, joka ajovuosien myötä nousee maksimibonukseen 81 %. Ajokokemuksen kertyessä myös bonusmenetyksesi vahinkotilanteissa pienenee. Esimerkiksi 60 % bonuksen kohdalla yhden vahingon aiheuttama bonusmenetys on vain 10 %.

Tähtikuljettajan bonukset säilyvät vahingosta huolimatta – jo yhden vuoden jälkeen

Vahinko voi sattua tarkimmallekin kuljettajalle ja haluamme huomioida sen. Kun olet saavuttanut 81 % bonuksen ja ajanut täydellä bonuksella yhden vuoden, ei yksi vahinko vielä laske bonustasi. Tämä Tähtikuljettajan bonusetumme on markkinoiden paras ja asiakasystävällisin.   Huomionarvoista on se, että Tähtikuljettajan edun voit saada heti uuteen vakuutukseen.

Mitä useampia autoja vakuutat, sitä enemmän hyödyt . Bonusetumme ei koske vain yhtä autoa, sillä saat saman bonuksen kaikkiin vakuuttamiisi autoihin. Vahinkotilanteessa bonusmenetys koskee kuitenkin vain sitä yhtä autoa, jolla vahinko on ajettu. Muissa autoissa säilyy kerrytetty korkeampi bonus. Myös moottoripyörien osalta on saatavissa sama bonus kaikkiin vakuuttamiisi moottoripyöriin.

Pyydä tarjous autosi vakuutuksista tai laske heti hinta ja osta vakuutus verkossa.

Lisätietoja saat lähimmästä konttoristamme tai puhelinpalvelustamme p. 020 763 4010 (ma-pe klo 8-20)