Hevosvakuutus

Hevosvakuutus turvaa ratsusi

Olipa hevosesi sitten kotitallissasi asusteleva lasten paras ystävä tai kentillä kilpaileva ratsu, voit vakuuttaa hevosesi Pohjantähtiturvan hevosvakuutuksella. Hevosvakuutuksen teet joko omaan vakuutussopimukseen tai liität osaksi kotisi ja perheesi vakuutusturvaa.

Hevosvakuutus myönnetään rekisteröidylle, vähintään kuukauden ja enintään 14 vuoden ikäiselle hevoselle. Vakuutus päättyy sen vakuutuskauden loppuun, jonka aikana hevonen täyttää 18 vuotta. Syntyvälle varsalle voit tehdä vakuutuksen seitsemännen tiineyskuukauden loppuun asti. Vakuutus alkaa kahdeksannen tiineyskuukauden alusta ja jatkuu syntymän jälkeen katkeamatta hevosen vakuutuksena sen vakuutuskauden loppuun, jonka aikana hevonen täyttää 18 vuotta.

Hevosvakuutus kattaa hevosen kuolemasta, hätäteurastuksesta sekä sikiön tai syntyneen varsan kuolemasta sinulle aiheutuvia taloudellisia menetyksiä. Tapaturma- ja sairausvakuutus kattaa hevosen tapaturmasta tai sairaudesta aiheutuvia tutkimus- ja hoitokuluja.

Tarvittaessa voit laajentaa vakuutuksen voimassaoloalueen Pohjoismaista kaikkialle maailmaan ottamalla hevoselle ulkomaan lisäturvan tapaturman ja sairauden varalle. Hevosvastuu kattaa ulkopuolisille aiheutettuja henkilö- ja esinevahinkoja, joista olet lain mukaan hevosenomistajana korvausvastuussa.

Lisätietoa: Liite tuoteselosteeseen: Hevonen