Vakuutukset

vakuutukset

Vakuutukset turvaavat tärkeitä asioita

Pohjantähdestä saat räätälöityä vakuutusturvaa sekä asiantuntevaa, henkilökohtaista palvelua kaikissa vakuutusasioissasi. Lähes 120-vuotisella kokemuksellamme tarjoamme tarpeidesi mukaisen vakuutusturvan niin kotisi, perheesi, ajoneuvosi kuin muun omaisuutesi ja tulevaisuutesi  turvaksi.

Palvelemme sinua ehdoillasi – verkossa, konttorillamme tai kotonasi. Oman yhteyshenkilösi kanssa vakuutusturvan suunnittelu  ja ajantasainen päivittäminen on helppoa ja vaivatonta.

Miksi Pohjantähti?

  • Olemme menestyneet useissa puolueettomissa vakuutusvertailuissa niin vakuutusten hintojen kuin kattavuudenkin perusteella.
  • Meillä on nopea ja joustava korvauspalvelu.
  • Kotivakuutuksemme bonusjärjestelmä palkitsee pitkäaikaisia asiakkaitamme, bonusalennuksesi voi olla jopa 30 %. Se myös sisältää automaattisesti ilman lisämaksua bittiturvan, joka korvaa tietokoneesi tiedostojen palautuksen korvattavan esinevahingon yhteydessä.
  • Kattavan lapsivakuutuksemme voit ottaa jo odotusaikana syntyvälle lapsellesi ja vakuutus jatkuu katkeamattomana koko eliniän ajan. Lapsivakuutus korvaa mm. Kelan korvaamat ravinto- ja rohdosvalmisteet, kuten äidinmaidonkorvikkeet.
  • Tapaturmavakuutuksemme kattaa urheiluharrastukset sekä lapsesi kilpaurheilutoiminnan 18 ikävuoteen asti ilman erillistä lisämaksua.
  • Pohjantähtiturvan ajoneuvovakuutusten Tähtikuljettajan bonusetu on ainutlaatuinen markkinoilla – se sallii jopa yhden liikenne- tai törmäysvahingon ilman bonusmenetystä.