Vakuutukset

vakuutukset

Vakuutukset turvaavat tärkeitä asioita

Pohjantähden vakuutukset turvaavat elämän eri tilanteissa. Saat meiltä räätälöityä vakuutusturvaa sekä asiantuntevaa, henkilökohtaista palvelua. 120-vuotisella kokemuksellamme tarjoamme tarpeidesi mukaiset vakuutukset niin kotisi, perheesi, lemmikkisiajoneuvosi kuin muun omaisuutesi ja tulevaisuutesi turvaksi.

Palvelemme sinua verkossa, konttorilla tai vaikka kotonasi. Oman yhteyshenkilön kanssa vakuutusten suunnittelu  ja päivittäminen on helppoa ja vaivatonta.

Lisätietoa erilaisista vakuutusvaihtoehdoista saat lähimmästä palvelukonttoristasi, osoitteesta palvelu@pohjantahti.fi tai soittamalla palvelunumeroomme 020 763 4010 (ma–pe klo 8–20).

Miksi vakuutukset Pohjantähdestä?

  • Olemme menestyneet useissa vakuutusvertailuissa niin vakuutusten hintojen kuin kattavuudenkin perusteella.
  • Korvauspalvelumme on nopea ja joustava.
  • Pohjantähden kotivakuutuksen bonusjärjestelmä palkitsee pitkäaikaisia asiakkaita: bonusalennus voi olla jopa 30 %. Kotivakuutus sisältää ilman lisämaksua bittiturvan, joka korvaa tietokoneesi tiedostojen palautuksen esinevahingon sattuessa.
  • Kattavan lapsivakuutuksemme voit ottaa syntyvälle lapsellesi jo odotusaikana. Vakuutus jatkuu katkeamattomana koko eliniän ajan. Korvaamme mm. Kelan korvaamat ravinto- ja rohdosvalmisteet, kuten äidinmaidonkorvikkeet.
  • Tapaturmavakuutuksemme kattaa urheiluharrastukset ja lasten kilpaurheilutoiminnan 18 ikävuoteen asti ilman erillistä lisämaksua.
  • Pohjantähtiturvan ajoneuvovakuutusten Tähtikuljettajan bonusetu on ainutlaatuinen markkinoilla – se sallii yhden liikenne- tai törmäysvahingon ilman bonusmenetystä.