Vakuutukset

vakuutukset

Vakuutukset ovat hyvä lisäturva perheenjäsenille, kodille ja muille kallisarvoisille asioille. Pohjantähti on paikallisesti palveleva valtakunnallinen vakuuttaja. Meiltä saat yksilöllisesti räätälöityä vakuutusturvaa sekä asiantuntevaa, henkilökohtaista palvelua kaikissa vakuutusasioissasi. Lähes 120-vuotisella kokemuksellamme voimme tarjota sinulle juuri tarpeesi mukaisen vakuutusturvan niin kotisi, perheesi, ajoneuvosi ja muun omaisuutesi kuin tulevaisuutesikin  turvaksi.

Palvelemme sinua ehdoillasi – verkossa, konttorillamme tai kotonasi. Oman yhteyshenkilön kanssa vakuutusturvan suunnittelu  ja ajantasainen päivittäminen on helppoa ja vaivatonta.

Pohjantähden vakuutukset

Ajoneuvovakuutukset

Autovakuutukset ovat autoilijan turva tien päällä. Pohjantähdestä saat kaikki tarvittavat vakuutukset ajoneuvollesi. Liikennevakuutus on lakisääteisesti pakollinen vakuutus kaikille liikenteeseen käytettäville moottoriajoneuvoille.

Lue lisää.

Henkilövakuutukset

Henkilövakuutukset luovat taloudellista turvallisuutta perheellesi. Henkilövakuutuksilla siirrät hoitokulut meidän huolehdittavaksemme ja varmistat nopean hoitoon pääsyn. Pohjantähden henkilövakuutukset myydään osana kotivakuutusta.

Lue lisää.

Henkivakuutus

Taloudellinen turva on tärkeä osa elämisen perusturvaa. Miten perheesi pärjää, jos sinulle tai elämänkumppanillesi sattuu jotain? Perheen huoltajan menehtyminen mullistaa elämän ja horjuttaa usein myös perheen taloudellista tasapainoa. Henkivakuutuksilla varmistat perheesi toimeentulon pahimman sattuessa.

Lue lisää.

Hevosvakuutus

Olipa hevosesi sitten kotitallissasi asusteleva lasten paras ystävä tai kentillä kilpaileva ratsu, voit vakuuttaa hevosesi Pohjantähtiturvan hevosvakuutuksella. Hevosvakuutuksen teet joko omaan vakuutussopimukseensa tai liität osaksi kotisi ja perheesi vakuutusturvaa.

Lue lisää.

Kodin työntekijät

Muista vakuuttaa kodin työntekijät. Kun teetät tilapäisesti tai vakituisesti työtä esimerkiksi lasten- tai vanhustenhoitajilla, kotisiivoojilla tai remonttityöntekijöillä, sinun tulee huolehtia työntekijöidesi vakuutusturvasta.

Lue lisää.

Kotivakuutus

Kotisi on linnasi, mutta sekään ei ole vahingoittumaton. Pohjantähden kotivakuutus Pohjantähtiturva on yksityiskohtaisempi ja täsmällisempi tapa vakuuttaa kuin perinteiset kotivakuutukset. Kotivakuutuksella vakuutat joustavasti niin tontitrakennuksethuoneistot kuin irtaimistosikin.

Lue lisää.

Matkavakuutus

Matkavakuutuksella varmistat, että lomasi on onnistunut, vaikka ei kaikki sujuisikaan niin kuin suunniteltu. Pohjantähden matkavakuutukset myydään osana kotivakuutusta.

Lue lisää.

Metsävakuutus

Oma metsä on arvokas osa omaisuuttasi, jota hyvästä hoidosta huolimatta uhkaavat monet riskit. Pohjantähtiturvan metsävakuutuksella saat taloudellista turvaa yllättävien, joskus huomattavienkin, metsävahinkojen varalle.

Lue lisää.

Seuraeläinvakuutus

Eläimille sattuu ja tapahtuu vähintään siinä missä meille ihmisillekin. Huolehdi myös karvaisten perheenjäsentesi parhaasta mahdollisesta hoidosta – ota kissallesi tai koirallesi Pohjantähtiturvan seuraeläinvakuutus.

Lue lisää.

Talkooväen vakuutus

Talkooväen tapaturmavakuutus on tarkoitettu omassa käytössäsi olevan tai omaan käyttöösi tulevan rakennuksen rakennustöihin osallistuvien, palkatonta talkootyötä tekevien henkilöiden turvaksi. Talkooväen tapaturmavakuutukseen voit valita haluamasi korvauslajit.

Lue lisää.

Venevakuutus

Toiset meistä haaveilevat rauhallisista purjehdusmatkoista, toiset taas moottoriveneiden vauhdin hurmasta. Niin tai näin, veneesi vakuutusturvan on syytä olla kunnossa.

Lue lisää.