Vahinkoilmoitus

Voit jättää vahinkoilmoituksen myös Oma Pohjantähdessä. Yritysvahinkojen vahinkoilmoituslomakkeet löydät täältä.

Sähköiset vahinkoilmoitukset Tulostettavat vahinkoilmoitukset PDF-muodossa

AJONEUVOVAHINGOT

AJONEUVOVAHINGOT

HENKILÖVAHINGOT

HENKILÖVAHINGOT

MATKATAVARAVAHINGOT

MATKATAVARAVAHINGOT

OMAISUUSVAHINGOT

OMAISUUSVAHINGOT

VENEVAHINGOT

ELÄINVAHINGOT

METSÄVAHINGOT

OIKEUSTURVAVAHINGOT

VASTUUVAHINGOT

Vahinkoilmoituslomakkeita saat myös kaikista toimipisteistämme. Voit lähettää vahinkoilmoituksen ilman postimaksua käyttämällä vastauslähetysosoitetta. Kun täytät vahinkoilmoitusta, varaa esille kaikki vahinkoon liittyvät tositteet, kuitit ja asiakirjat. Näin vahinkoilmoituksen täyttäminen sujuu helposti ja nopeasti.

Mikäli tarvitsemme lisätietoja, otamme sinuun yhteyttä. Muista laittaa korvaushakemukseen puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitamme sinut.

Sähköiset verkkolomakkeet ovat poissa käytöstä verkkopalvelun varmistustöiden vuoksi pe klo 21.00 – la klo 7.00 la klo 24.00 – su klo 7.00. Oma Pohjantähti palvelee 24 h vuorokaudessa.

Jos sinulla on kysyttyvää vahinkoasioista, soita palvelunumeroomme 020 763 4010 (ma–pe klo 8–20).

Vastauslähetysosoite

Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö
Pääkonttori
Info: 000
Tunnus: 5001665
00003 VASTAUSLÄHETYS

Maksamme postimaksun puolestasi, kun käytät vastauslähetysosoitetta. Tulosta vastauskuori.

Laitevaatimukset

Tulostettavat lomakkeet ovat pdf-tiedostomuodossa ja ne toimivat Adobe Reader -ohjelmalla (vähintään versio 6). Lataa Adobe Reader ilmaiseksi tästä. Voit täyttää lomakkeen koneella suoraan lomakepohjaan ja tulostaa tai tallentaa sen.

Huom. Jos et pysty täyttämään lomakkeita, muuta Adobe Readerin (9-versio) asetuksia seuraavasti: Valitse Muokkaa (Edit) – Oletusarvot (Preferences) ja sieltä kohta Dokumentit (Documents). Valitse sitten PDF/A-näkymätila (PDF/A View Mode) -kohtaan kentän ”Tarkastele dokumentteja PDF/A-tilassa” (View documents in PDF/A mode) arvoksi ”Ei koskaan” (Never) ja klikkaa OK. Huomaa, että tulostettavat lomakkeet ovat kaksisivuisia, paitsi metsävahinko ja vahinkoluettelo, jotka ovat yksisivuisia.

Vakuutusalan vahinkorekisteri

Pohjantähti luovuttaa tietoja sille ilmoitetuista vahingoista vakuutusalan yhteiseen tietojärjestelmään. Korvaushakemusten käsittelyn yhteydessä tarkistetaan, mitä vahinkoja muille vakuutuslaitoksille on ilmoitettu.

Tietoja käytetään tietosuojalautakunnan asettamien lupaehtojen mukaisesti ainoastaan vakuutusyhtiöihin ja -yhdistyksiin kohdistuvan rikollisuuden ehkäisemiseen ja paljastamiseen.